Αλέξανδρος Βάρθης κατά Κώστα Ζάπα: Με ρώτησε «πόσο βαθιά μπορείς να φτάσεις για έναν ρόλο»;

Αλέξανδρος Βάρθης κατά Κώστα Ζάπα: Με ρώτησε «πόσο βαθιά μπορείς να φτάσεις για έναν ρόλο»;

Νέα καταγγελία και από τέταρτο ηθοποιό για το γνωστό σκηνοθέτη

alexandros-varthis-1
Μετά τους Ερρίκο Μηλιάρη, Χάρη Τζωρτζάκη και Γιάννη Νιάρρο άλλος ένας ηθοποιός, ο Αλέξανδρος Βάρθης έρχεται και αυτός με ανάρτησή του στο Facebook να μοιραστεί δημόσια τη δική του προσωπική εμπειρία που είχε με τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα το μακρινό 2011. Στο κείμενό του ξεκαθαρίζει πως η δική του εκδοχή ήταν πιο «χαλαρή» και περιορίστηκε σε ερωτήσεις του τύπου: «πόσο την έχεις», «τι χρώμα εσώρουχο φοράς», «πες μου τα βρώμικα μυστικά της εφηβείας σου» και φυσικά το καλύτερο «πόσο βαθειά μπορείς να φτάσεις για έναν ρόλο».

Όπως λέει ο 37χρονος ηθοποιός αφού ο σκηνοθέτης του ζήτησε εχεμύθεια εκείνος στη μέση της κουβέντας σηκώθηκε και έφυγε και δεν ξανασυναντήθηκρ ποτέ μαζί του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξανδρου Βάρθη για τον Κώστα Ζάπα
«Διάβασα την κοινή ανακοίνωση των Ερρίκος Μηλιάρης, Χάρης Τζωρτζάκης και @YiannisNiarros που αφορά στην υπόθεση Κώστας Ζάπας. Είχα και εγώ μια ανάλογη εμπειρία, ευτυχώς για εμένα σε πολύ πιο «χαλαρή» εκδοχή που περιορίστηκε σε ερωτήσεις τύπου «πόσο την έχεις», «τι χρώμα εσώρουχο φοράς», «πες μου τα βρώμικα μυστικά της εφηβείας σου» και φυσικά το καλύτερο «πόσο βαθειά μπορείς να φτάσεις για έναν ρόλο». Μου ζήτησε εννοείται να είμαι απόλυτα εχέμυθος και ότι οι ερωτήσεις που μου έκανε ήταν μόνο για τον σκοτεινό ρόλο του πρωταγωνιστή. Στην μέση της κουβέντας σηκώθηκα και έφυγα και δεν τον ξανασυνάντησα ποτέ. Όλα αυτά το μακρινό 2011. Η τόσο μεγάλη παραγωγή που υποσχόταν, ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί φυσικά... Το ποστ αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την υπόθεση αυτή καθαυτή αλλά με την αντιμετώπιση του αδηφάγου Διαδικτύου που καθρεφτίζει ένα μέρος (θελω να πιστεύω) της κοινωνίας μας. Δυστυχώς... Προσέξτε παρακαλώ τα σχόλια».

Διάβασα την κοινή ανακοίνωση των Ερρίκος Μηλιάρης , Χάρης Τζωρτζάκης και @YiannisNiarros που αφορά στην υπόθεση Κώστας...

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος Βάρθης στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις σήμερα:

ΦΠΑ 24% στις καλλιτεχνικές παραστάσεις μεσώ streaming

Σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: Οι καταγγελίες και η «συγγνώμη» του Κώστα Σπυρόπουλου

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι της σειράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης