Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της, δεν θα παντρευτεί τον Σαμ Ασγκάρι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της, δεν θα παντρευτεί τον Σαμ Ασγκάρι

Μετά από 13 χρόνια υπό το αυστηρό καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της, πλέον έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της - Περιμένει το παιδί της με τον ηθοποιό και ετοιμάζεται για τον γάμο των ονείρων της

britney_2
Αν και αποκαλούν ο ένας τον άλλο «σύζυγο» στα social media, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι παραμένουν μόνο αρραβωνιασμένοι και δεν βιάζονται για τον γάμο.

Ενώ όλοι πιστεύαμε πως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, σειρά για το ζευγάρι θα είχε ο γάμος, όπως όλα δείχνουν, το ευτυχές αυτό γεγονός θα καθυστερήσει λίγο ακο΄μα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Life, το οποίο ήρθε σε επαφή με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους έχουν σκοπό να παντρευτούν, αφού έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

«Ο Μπρίτνεϊ και ο Σαμ κάνουν πλάκα στα social media, αλλά δεν έχουν παντρευτεί ακόμα. Η Μπρίτνεϊ θα περιμένει μέχρι να γεννήσει. Θέλει να εστιάσει σε αυτό, αφού έχει 9 ολόκληρους μήνες μπροστά της να οργανώσει τον γάμο των ονείρων της», δήλωσε αρχικά, για την ποπ σταρ.

Κλείσιμο

Όσο για τα «χαριτωμένα παρατσούκλια», με τα οποία αποκαλούν ο ένας τον άλλο στο Instagram, δήλωσε: «Αποκαλούν έτσι ο ένας τον άλλο από την πρώτη στιγμή κι ειδικότερα, από όταν αρραβωνιάστηκαν. Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον γάμο. Να είστε σίγουροι ότι ο γάμος τους δεν θα μείνει μυστικό».

Η ίδια πηγή τόνισε επίσης, το πόσο ευτυχισμένη είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού τόσα χρόνια, υπό το αυστηρό καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της, πίστευε πως δεν θα κατάφερνε ποτέ να κάνει τον γάμο των ονείρων της.

«Επιτέλους τα κατάφερε και είναι ευγνωμων για όλα όσα έχει», αναφέρει.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί από τη σχέση της με τον Σαμ Ασγκάρι, ενώ η Μπρίτνεϊ έχει δύο παιδιά από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν, τον 16χρονο Σιν Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.


Πρόσφατα, ο 28χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πατρότητα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, πάνω στο απεικονίζεται μία οικογένεια λιονταριών και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Ο γάμος και τα παιδιά είναι η φυσική εξέλιξη για μία δυνατή σχέση, γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα είναι κάτι, για το οποίο ανυπομονούσα πάντα και ποτέ δεν το είδα ως κάτι απλό. Είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα που θα κάνω».




Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα, οι γιατροί είχαν ζητήσει να τη δει ψυχίατρος

Καιρός: Συννεφιά και αφρικανική σκόνη σήμερα, βροχές από αύριο

Ευθείες απειλές ανταλλάσσουν Ρωσία και ΗΠΑ - Τουπόλεφ «σήκωσε» η Μόσχα μετά τη βύθιση του Moskva
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης