Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για το τέλος της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για το τέλος της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες»

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

danai-mixelaki
Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, στην οποία αναφέρθηκε στο τέλος που θα έχει ο χαρακτήρας της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες», τη δύσκολη εφηβεία της, τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την πρώτη τους συνεργασία.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός μίλησε αρχικά για την οικογένειά της και τα παιδικά της χρόνια

«Ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας και η μητέρα μου Βρετανίδα και γνωρίστηκαν στη σχολή μπαλέτου που είχε εκείνος, όπου πήγε να εργαστεί ως δασκάλα χορού. Λόγω της μητέρας μου είχαμε πειθαρχία, περιμέναμε πάντα τη σειρά μας, δεν τρόμαζε η μητέρα μου αν πέφταμε και της μιλούσαμε στα αγγλικά, ήταν νόμος. Οι γονείς μου δεν πέρασαν πολύ καλά μαζί μου στην εφηβεία, έκανα επανάσταση, ήθελα να γίνω 18 για να φύγω, να είμαι ανεξάρτητη. Είχα πολλά νεύρα στην εφηβεία μου, κάποια στιγμή το έσκασα και για λίγο από το σπίτι μας», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Αναφορικά με τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», την επιτυχία αλλά και το τέλος της σειράς, η ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

«Μέχρι να έρθουν οι Άγριες Μέλισσες εργάστηκα ως σερβιτόρα σε εστιατόρια και μπαρ, αλλά και ως πωλήτρια σε κοσμηματοπωλείο, ήμουν καλή στις βέρες. Νιώθω λύπη για το τέλος των «Άγριων Μελισσών», είναι σαν τέλος εποχής και θα ρίξω πολύ κλάμα την τελευταία μέρα. Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η σκηνή της γέννας, το γύρισμα κράτησε δυο μέρες και έπαθα αυχενικό από την ένταση, ήμουν off μια εβδομάδα. Θα ήθελα η Δρόσω να αποκτήσει ένα δεύτερο δικό της παιδί, να μπορεί να το πει παιδί της και να ακούει από αυτό το μαμά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj846dn4hsll)

Σχετικά με την παράσταση που πρωταγωνιστεί, σχολίασε:
«Κάνω φέτος το «σεσουάρ για δολοφόνους», αλλά εγώ με την κωμωδία το είχα πάντα, στη σχολή μου έδιναν συνέχεια κωμικούς ρόλους. Δεν είχα ιδέα τι εστί Δρόσω και επειδή έπαιζα κωμικούς ρόλους, όταν διάβασα τα σενάρια σκέφτηκα «πως;». Εάν με ρωτήσει κάποιος στο «σεσουάρ για δολοφόνους» ό,τι του κατέβει, θα του απαντήσω κι εγώ ό,τι μου κατέβει, κάποιος με ρώτησε “τι θα κάνεις μετά;”».

Κλείσιμο
Επιπλέον, η Δανάη Μιχαλάκη, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική ζωή της και για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα».

«Με τον Γιώργο παντρευτήκαμε γιατί νιώθαμε ότι ο γάμος, θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά, θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας, ο γάμος είναι κάτι ρομαντικό. Όταν δουλεύουμε πολύ δεν συναντιόμαστε συχνά στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σε μια σχέση, σιγουρά βρισκόμαστε κάποια στιγμή το βράδυ. Μου αρέσει να τρομάζω τον Γιώργο όχι μόνο με τη φωνή μου, τον τρομάζω όταν κάθεται ήρεμος στο σαλόνι, τον περιμένω με κλειστά φώτα στο σπίτι. Η Φιλαρέτη Κομνηνού έχει απίστευτη δοτικότητα, αυτό το εισέπραξα από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα, είναι άνθρωπος δοτικός και αληθινός», τόνισε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj84qa254knd)

Η Δανάη Μιχαλάκη θα συμμετάσχει το καλοκαίρι στην «Αντιγόνη» στην Επίδαυρο, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, και περιέγραψε τα συναισθήματά της:

«Το καλοκαίρι θα είμαι «Ισμήνη» στην «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις με την Έλλη Τρίγγου, τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Γιώργο. Νιώθω χαρά και άγχος για την «Αντιγόνη», είναι η πρώτη μου περιοδεία, η πρώτη μου φορά στην Επίδαυρο και είναι σημαντικό που θα έχω δίπλα μου τον Γιώργο. O Γιώργος θα με εμψυχώνει πάρα πολύ και είναι σίγουρα όμορφο να έχεις τον άνθρωπο σου σε ένα τόσο μεγάλο βήμα», κατέληξε λέγοντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj84rks8aj8x)

Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης