Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτικές σκηνές»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτικές σκηνές»

«Την πρώτη χρονιά των Άγριων Μελισσών, έκλεινα τα μάτια μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός - Όσα δήλωσε για τη σύζυγό του, αλλά και τον ρόλο του στη σειρά του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα»

papageorgiou
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Mega, «Σκοτεινή Θάλασσα» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον ρόλο του Χρήστου. Ο ηθοποιός υποδύεται έναν άνθρωπο που πάσχει από διπολική διαταραχή, κατάθλιψη κι έχει κρίσεις μανίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirv8qgciusp)

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κατάφερε να χτίσει τον ρόλο του με τη βοήθεια ψυχιάτρου.

«Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους. Με βοήθησε πάρα πολύ και μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή, που με πολλή χαρά με βοήθησε να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο. Ένας διπολικός καταλαβαίνει πότε εμφανίζεται η άλλη του πλευρά, δεν μιλάμε για σχιζοφρένεια. Καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε κρίση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Όταν την μπλέκει με αλκοόλ, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ήθελε να είναι πολύ προσεκτικός στο πώς θα χειριστεί έναν τέτοιο ρόλο και αναφέρθηκε στην επαφή του που τον βοήθησε.

«Αυτό που με συγκίνησε, όταν μιλούσαμε με τον άνθρωπο που με βοήθησε, ήταν ότι μου είπε "όταν έκανα εγώ ένα μανιακό επεισόδιο". Τότε έμαθα ότι στον διπολισμό "κάνω" κάτι, δεν "παθαίνω" κάτι. Ο άνθρωπος αυτός είχε βρει την ισορροπία του, όμως μπορούσε να μου περιγράψει τα περιστατικά του», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirvf888z5ep)

«Ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη το πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του Χρήστου. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα. Όσο παίρνει την αγωγή του ένας διπολικός, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι του συμβαίνει κάτι. Με την εξέλιξη των φαρμάκων, η διπολική διαταραχή δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλες ασθένειες», εξήγησε.

Κλείσιμο
Η κουβέντα αργότερα προχώρησε στην προσωπική του ζωή και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στον γάμο του με την -επίσης ηθοποιό- Δανάη Μιχαλάκη, η οποία υποδύεται τη Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες».

Όταν ρωτήθηκε για τις ερωτικές σκηνές της αγαπημένης του για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, ο ηθοποιός εξήγησε πως του είναι δύσκολο να τις βλέπει.

«Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου σε ερωτικές σκηνές, ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών, έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα μου φαινόταν ακατανόητο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση, ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους και καμία ρομαντική διάθεση στις σκηνές αυτές», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirvhr8yuveh)

Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.

«Δεν είμαι ηθοποιός που ήρθα στη δουλειά κι ήμουν σε επιτυχίες. Έχω περάσει από όλες τις καταστάσεις. Έχω περάσει από δουλειές που για μήνες ολόκληρους ήμουν απλήρωτος και για 5 μήνες, πήρα τελικά 340 ευρώ. Οφείλεις να περάσεις από όλη αυτή τη διαδικασία, αν θέλεις να είσαι ηθοποιός», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Άρχισαν τα πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα των σούπερ μάρκετ

Στην τελική ευθεία για πλήρη άρση των μέτρων - Τα επόμενα βήματα

Κόλαση επί γης η Μαριούπολη - Παιδιά πεθαίνουν από αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης