Όσκαρ 2022: Στα δώρα των υποψηφίων και ελληνικό ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού

Όσκαρ 2022: Στα δώρα των υποψηφίων και ελληνικό ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού

Οι υποψήφιοι θα λάβουν φέτος τα ακριβότερα δώρα στην ιστορία του θεσμού

oscar-2022-gifts
Η 94η τελετή των Βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και οι αστέρες του Χόλιγουντ θα επιστρέψουν στο κόκκινο χαλί, διεκδικώντας τα πολυπόθητα χρυσά αγαλματίδια.

Αυτή τη χρονιά η Distinctive Assets ετοίμασε μια ξεχωριστή goodie bag για τους υποψήφιους, της οποίας το περιεχόμενο αξίζει πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια. Αν και δεν θα κερδίσουν όλοι ένα Όσκαρ, οι κινηματογραφικοί αστέρες δεν θα φύγουν εντελώς με άδεια χέρια, καθώς θα πάρουν στο σπίτι τους πολλά πολυτελή δώρα από την εταιρεία μάρκετινγκ που εδρεύει στο Λος Άντζελες και φέτος έχει επιμεληθεί μια τσάντα δώρου που περιλαμβάνει μέχρι και... ένα οικόπεδο στη Σκωτία.

Οι υποψήφιοι θα λάβουν το οικόπεδο μέσω του Highland Titles, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να «συμβάλλουν άμεσα στη δημιουργία φυσικών καταφυγίων στη χώρα». Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσο μεγάλα θα είναι τα οικόπεδα, με τον ιστότοπο να προσφέρει επιλογές που κυμαίνονται από 1 έως 100 τετραγωνικά μέτρα, η ιδιοκτησία της γης περιλαμβάνει το πρόσθετο πλεονέκτημα του να γίνεις «Λόρδος, Άρχοντας ή Κυρία του Γκλένκο».

Η τσάντα δώρου θα περιλαμβάνει επίσης μια all-inclusive διαμονή στο Κάστρο του Τορίνο στη Σκωτία, με υπηρεσία μπάτλερ.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την DailyMail οι υποψήφιοι που διεκδικούν Όσκαρ ερμηνείας και καλύτερης σκηνοθεσίας, θα πάρουν επίσης μια σειρά από προϊόντα πολυτελείας, όπως μια ετήσια συνδρομή της μάρκας καλλυντικών Oxygenetix 's Oxygenating Foundation και ένα κουτί προϊόντων από τη μάρκα περιποίησης δέρματος Byroe, αξίας άνω των 365 δολαρίων.

Αν πάλι επιθυμούν μια πιο μόνιμη αλλαγή, οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν να επωφεληθούν από τη θεραπεία λιποαναρρόφησης The Celebrity Arms στο Art Lipo, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αξίζει 9.500 δολάρια.

Η goodie bag περιλαμβάνει επίσης το παρθένο ελαιόλαδο της ελληνικής εταιρείας Ariti που είναι εμπλουτισμένο με βρώσιμες νιφάδες χρυσού, μέλι Manuka που αξίζει 72 δολάρια, Posh Pretzels, S Pellegrino Natural Sparkling Mineral Water και ένα μπουκάλι Tolani Al Passo 2018 Chianti Classico.



Η φετινή τσάντα δώρου θα περιέχει και πιο προσιτά δώρα, όπως μια ποικιλία από ξηρούς καρπούς, ένα unisex άρωμα 35 δολαρίων από την Piper & Perro και βούρτσα μαλλιών από την Tangle Teezer.

oscar2022


Ειδήσεις σήμερα:

Κυρώσεις από ΗΠΑ σε βάρος ρωσικών εταιρειών που παρέχουν τεχνολογία στις ένοπλες δυνάμεις της Μόσχας

«Βρυχάται» το ηφαίστειο Τάαλ στις Φιλιππίνες, ανησυχία για διαδοχικές εκρήξεις

«Ανοιχτό» ακόμα το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης