Πάτρα: «Ανοιχτό» ακόμα το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου της Τζωρτζίνας

Πάτρα: «Ανοιχτό» ακόμα το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου της Τζωρτζίνας

Τα ευρήματα της ιστοπαθολογικής συναντούνται στον ασφυκτικό θάνατο, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις - Περιγράφονται πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία

patra_tragwdia_new_2
Στα χέρια του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη βρίσκονται από την Πέμπτη τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, στην εκπομπή «Tlive», δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου και, επιπλέον, υπάρχουν ευρήματα που δεν συνάδουν με την εικόνα του παιδιού αυτής της ηλικίας και με αυτό το ιατρικό ιστορικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cit07es7mw61)


Τα ευρήματα της συγκεκριμένης ιστοπαθολογικής συναντούνται στον ασφυκτικό θάνατο, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία περιγράφονται στην ιστοπαθολογική εξέταση.

Αυτά τα ευρήματα δεν παραπέμπουν 100% σε ασφυκτικό θάνατο. Αν ο βαθμός στον οποίο βρέθηκαν είναι ικανός ή όχι για να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν ασφυκτικός, θα το αποφασίσει ο ιατροδικαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης