MasterChef 2022: Ο Ηλίας Μαμαλάκης «αδειάζει» τους πάντες - «Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού»

MasterChef 2022: Ο Ηλίας Μαμαλάκης «αδειάζει» τους πάντες - «Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού»

O γνωστός μάγειρας απογοητεύτηκε από την έλλειψη γνώσεων των διαγωνιζόμενων, αλλά και τον τρόπο που τους αντιμετώπισαν οι κριτές - Δείτε την ανάρτησή του

hliasmamalakis
Άρωμα πολίτικης κουζίνας είχε η χθεσινή δοκιμασία στο MasterChef.

Οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να «παντρέψουν» την παραδοσιακή κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές και να εντυπωσιάσουν τόσο τους τρεις κριτές, όσο και τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό, Γεωργία Κοφινά, η οποία και επέλεξε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν.

Ωστόσο, πολλοί από τους διαγωνιζόμενους δεν γνώριζαν σχεδόν τίποτα για τη πολίτικη κουζίνα, με τον Γρηγόρη να ξεχωρίζει φυσικά, αφού τόνισε πως δεν έχει ιδέα ούτε καν από που προέρχεται.

Η έλλειψη γνώσεων φαίνεται να απογοήτευσε τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος με μία ανάρτησή του στο Facebook θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, αδειάζοντας τους παίκτες.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο γνωστός μάγειρας έγραψε: «Master chef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιοριστικέ να δήλωση την άγνοια του αλλά την απαξίωσε. Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουραδοπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποιηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χίουνκιάρ. Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο».

Δείτε την ανάρτησή του:



Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό σε σουσάδικο της Αθήνας - Άνδρας με μουστάκι μπήκε, παρήγγειλε και αυνανίστηκε μπροστά σε όλους

Δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου, λέει ο Ουκρανός υπουργός Υγείας

«Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όπως οι Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης