Χριστίνα Παππά: «Επέζησα από θαύμα σε τροχαίο, είχα 57 ράμματα στο πρόσωπό μου»

Χριστίνα Παππά: «Επέζησα από θαύμα σε τροχαίο, είχα 57 ράμματα στο πρόσωπό μου»

«Ήμουν παραμορφωμένη, όταν με είδα τον καθρέφτη, λιποθύμησα», αποκάλυψε η ηθοποιός

xristina_papa_mikonos
Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μίλησε για το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της της ζωή.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως χρειάστηκε να κάνει στο πρόσωπό της 57 ράμματα και για δύο μήνες δεν την άφηναν να κοιταχτείς τον καθρέφτη.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της η ηθοποιός είπε: «Έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές για να είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια. Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά. Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω και εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο, από το οποίο επέζησε όπως είπε από θαύμα: «Ναι ήμουν πολύ μικρή τότε. Δούλευα πρώτη-δεύτερη χρονιά στο θέατρο και είχα εκτιναχθεί έξω από το παρμπρίζ. Ήταν θαύμα που έζησα. Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο. Τα μάτια μου, το σαγόνι μου, το μάγουλό μου είναι όλα ραμμένα. Φαίνεται αν έρθει κανείς κοντά μου. Ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη. Θυμάμαι σαν και τώρα, όταν πήγαμε στο ραντεβού με τον γιατρό, πήραμε το ασανσέρ και με το που άνοιξε η πόρτα και είδα τον καθρέφτη, λιποθύμησα. Όταν έφυγα από το παρμπρίζ, ο γιος μου ήταν 2-3 ετών και άνοιξα τα μάτια μου από τα πολλά αίματα και είπα Παναγία μου πες μου ότι ζω για να είμαι δίπλα στο παιδί μου σε παρακαλώ. Αυτό θυμάμαι ότι σκέφτηκα».


Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Καιρός: Βροχές και χιονοπτώσεις σήμερα – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Μαριούπολη: Αποτροπιασμός από την επίθεση στο θέατρο όπου «είχαν καταφύγει πάνω από 1.000 άμαχοι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης