Χ Factor: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του μουσικού show του MEGA
Tο μακροβιότερο μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο MEGA
To«Χ Factor», το μακροβιότερο μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο MEGA για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.
Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ετοιμάζονται να ανέβουν στη εντυπωσιακή σκηνή του «X Factor» και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποτελείται, αλφαβητικά, από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου,Στέλιο Ρόκκο. Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι σε διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, είναι έτοιμοι να καθίσουν στη θέση του κριτή και να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο.
Τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.
Την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αγαπημένων και εξαιρετικά δημοφιλών σειρών, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του θα λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του X Factor.
Κλείσιμο
Το MEGA είναι έτοιμο να υποδεχτεί το «X Factor», τον επιδραστικό διαγωνισμό τραγουδιού που έχει καθιερώσει τα μεγαλύτερα αστέρια στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.
Το «X Factor» γίνεται MEGA και χτυπά στην καρδιά της μουσικής.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco