Ο Κάνιε Γουέστ δώρισε πανάκριβες τσάντες Birkin στην Τζούλια Φοξ και τις φίλες της

Ο Κάνιε Γουέστ δώρισε πανάκριβες τσάντες Birkin στην Τζούλια Φοξ και τις φίλες της

«Ο Κάνιε ήθελε αυτά τα γενέθλια να είναι ξεχωριστά για την Τζούλια», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού

Kanye_West_and_Julia_Fox1
Κάθε φορά που βγαίνει μια ιστορία για τον Κάνιε Γουέστ και τη νέα επίσημη αγαπημένη του Τζούλια Φοξ υπάρχει μια υπερβολή. Και αυτή τη φορά δεν υπάρχει εξαίρεση. Είναι γεγονός πως o διάσημος και ζάμπλουτος ράπερ κάνει τα πάντα για να τραβάει πάνω του την προβολή, αλλά και προκαλεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Κιμ Καρντάσιαν.

Ο Κάνιε αποδεικνύεται πολύ large τύπος, καθώς το κορίτσι του είχε τα γενέθλιά του και σύμφωνα με πληροφορίες του «People», o ράπερ δώρισε τσάντες Birkin τόσο στην Τζούλια, όσο και στις φίλες της, κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Οι τσάντες Birkin του οίκου Hermes αποτελούν το απόλυτο «σύμβολο» μόδας και είναι μεταξύ των ακριβότερων προϊόντων μόδας που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Λέγεται μάλιστα πως η αγορά μίας τέτοιας τσάντας είναι καλύτερη επένδυση από την αγορά χρυσού ή χρηματιστηριακών μετοχών, καθώς θεωρείται σίγουρο το κέρδος σε μία ενδεχόμενη μεταπώληση.


Διαβάστε εδώ πώς η Τζούλια Φοξ γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Κάνιε Γουέστ

«Ο Κάνιε ήθελε αυτά τα γενέθλια να είναι ξεχωριστά για την Τζούλια», είπε άνθρωπος που τους γνωρίζει για να συνεχίσει: «Κανόνισε μια μεγάλη γιορτή γενεθλίων. Πήρε πολλά δώρα στην Τζούλια και τους φίλους της. Όλοι πέρασαν υπέροχα. Ο Κάνιε ήταν χαρούμενος. Η Τζούλια ήταν εκστασιασμένη»

Η πηγή του People υποστήριξε επίσης ότι η Φοξ  «είναι εξαιρετική» για τον Κάνιε, λέγοντας: «Είναι καλή επιρροή για εκείνον και τον κάνει να χαλαρώνει. Είμαι βέβαιος ότι στη Τζούλια και τους φίλυς της άρεσαν τα δώρα».

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τα τρία της παιδιά στην Πάτρα: Δεν φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα - Τι ερευνάται


Η Σοφία Βεργκάρα «ξέθαψε» παλιές της φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι


Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης