Ο Ρον Μος, δηλαδή ο Ριτζ Φόρεστερ από τη σαπουνόπερα Tόλμη και Γοητεία, φαίνεται πως έχει αγαπήσει πολύ την Ευρώπη.
Όπως βλέπουμε από τον λογαριασμό του στο Instagram, βρίσκεται πολύ συχνά σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και φροντίζει να τα περνάει πολύ καλά.
Η αγαπημένη του όλων είναι η Ιταλία και πρόσφατα τον είδαμε στο Μιλάνο ντυμένο καουμπόι. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε δουλειές και γύριζε ένα γουέστερν στη γειτονική χώρα.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.