Η Ράνια Κωστάκη ήταν μια από τις χιλιάδες συμπολίτες μας που έμειναν εγκλωβισμένοι για δεκάδες ώρες στην Αττική Οδό. Η ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά από 16 ολόκληρες ώρες.
Η ίδια μίλησε για την πρωτοφανή περιπέτειά της στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ τόσο για τη δική της εμπειρία, όσο και για την απίστευτη ταλαιπωρία των άλλων οδηγών που ήταν εγκλωβισμένοι.
«Μετά από 16 ώρες έφτασα στη Γλυφάδα. Βρισκόμουν στο αεροδρόμιο εγκλωβιστήκαμε στην Κάντζα και μείναμε εκεί για 16 ώρες. Ήρθαν κάποιοι φαντάροι για να δουν αν θέλαμε κουβέρτες ή νεράκια. Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας έβγαλαν πάνω από τη γέφυρα», είπε χαρακτηριστικά.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.