«Ξεκίνησα την υποκριτική με φόβο, δεν ήθελα να με συνδέουν με τη μητέρα μου, Φιλαρέτη Κομνηνού» λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Ξεκίνησα την υποκριτική με φόβο, δεν ήθελα να με συνδέουν με τη μητέρα μου, Φιλαρέτη Κομνηνού» λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου

παπαγεωργιου
Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου ο πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», Γιώργος Παπαγεωργίου.



Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της «Σκοτεινής Θάλασσας», τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 22:30, ο Γιώργος Παπαγεωργίου περιέγραψε την υπόθεση της συναρπαστικής νέας σειράς του Mεγάλου Καναλιού. Περιστρέφεται γύρω από την εξαφάνιση μίας κοπέλας, για την οποία βασικός ύποπτος είναι ο «Χρήστος Δελλής», που υποδύεται εκείνος: «Δεν ξέρουμε αν έχει γίνει έγκλημα ή όχι. Η κοπέλα αγνοείται. Οι φήμες λένε ότι αυτός μάλλον της έχει κάνει κάποιο κακό. Ο ίδιος, όμως, δεν ξέρει αν είναι ο φονιάς, γιατί παράλληλα με διπολική διαταραχή έχει και μπλακ άουτ στη μνήμη. Μπαίνει και ο ίδιος σε ένα ντετεκτιβικό παιχνίδι για να ανακαλύψει αν της έχει κάνει κάποιο κακό».

Για τον χαρακτήρα του, που πάσχει από διπολική διαταραχή, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε ότι με μεγάλη ευαισθησία έκαναν έρευνα μαζί με τον σκηνοθέτη, Γρηγόρη Καραντινάκη, και τους σεναριογράφους ώστε να αποδοθεί με ακρίβεια ο ρόλος. Ο ίδιος, μάλιστα, ήρθε σε επαφή με έναν άνθρωπο που πάσχει από τη συγκεκριμένη διαταραχή και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να την αντιμετωπίσει.

Κλείσιμο


Πέρα από το επερχόμενο σίριαλ του MEGA, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική και εξήγησε πώς άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Αισθάνθηκε, μάλιστα, ότι «ενηλικιώθηκε» όταν σκηνοθέτησε την πρώτη του παράσταση, τον «Αρίστο»: «Το γεγονός ότι έφτιαξα αυτή την παράσταση με άλλαξε και ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο, γιατί ένιωσα ότι πατάω στα δικά μου πόδια».

«Μπήκα σχετικά μεγάλος στον χώρο. Δεν είμαι από τα παιδιά που από μικρή ηλικία αποφάσισαν να γίνουν ηθοποιοί. Το αποφάσισα στα 19. Τότε σπούδαζα μάρκετινγκ» ανέφερε για το ξεκίνημά του στον χώρο της υποκριτικής.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει, μάλιστα, πως έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική με πολλές ενοχές και φόβους για το πώς θα αντιμετωπιζόταν από τους ανθρώπους του θεάτρου, καθώς ήταν γιος της σπουδαίας ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού. «Με το που βγήκα από τη σχολή, δεν ήθελα με τίποτα να με συνδέουν με δουλειές της μητέρας μου» εκμυστηρεύτηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgq4ltq8duc9-st)

Για τον γάμο του με την όμορφη ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη, δήλωσε: «Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο. Ουσιαστικά, ήταν μία γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος» και συμπλήρωσε: «Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό. Θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου που λέμε και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε, με τους φίλους μας, στο δημαρχείο της Ποσειδωνίας στη Σύρο, μετά κάναμε ένα πάρτι στην παραλία. Ποτέ δεν με φόβισε η ιδέα του γάμου. Μετά ήταν η αφορμή για να κάνουμε ένα πολύ ωραίο ταξίδι».

Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία, σημείωσε: «Πήγαμε περίπου για έντεκα μέρες. Περάσαμε τρομερά. Πήγαμε στο Μπέργκαμο και ο κόσμος ήταν πολύ χαλαρός. Στη Βενετία ειδικά γινόταν χαμός από τουρίστες. Είπαμε πως αν δεν κολλήσουμε τώρα, δεν θα κολλήσουμε ποτέ covid».

Τέλος, έκανε ειδική μνεία σε ένα απρόοπτο που είχε στην Ιταλία, δίνοντας στους τηλεθεατές μία χρήσιμη συμβουλή: «Θέλω να συμβουλέψω όποιους θέλουν να κάνουν ένα roadtrip, όπως κάναμε εμείς, να προσέχετε πάρα πολύ και να τηρείτε τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, διότι εγώ γύρισα με πέντε κλήσεις από την Ιταλία. Οδηγούσα προσεκτικά, δεν έκανα τρέλες. Απλά στην Ιταλία έχει κάποιες ζώνες που αν μπεις με το αυτοκίνητο σε τσακώνει η κάμερα και σου έρχεται η κλήση όπου κι αν βρίσκεσαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Γνωστός τράπερ φωτογραφίζεται με όπλο της ΕΛΑΣ 

«Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει», λέει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

«Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, θα αποδειχθεί η αθωότητά μου» δήλωσε η Αφροδίτη Μπάρμπα μετά την αποφυλάκισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης