Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο λαμπερός γάμος στη Σύρο και το love story

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο λαμπερός γάμος στη Σύρο και το love story

Έλαμπε στο ολόλευκο νυφικό της η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες – Όλο… το Διαφάνι ήταν εκεί και μοιράστηκε τη χαρά του ζευγαριού – Πώς είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Giorgos_Danai
Τον έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου σφράγισαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η τηλεοπτική «Δρόσω» που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες και ο πολυτάλαντος (ηθοποιός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής) γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού μετά από δύο χρόνια ανέβηκαν χθες το μεσημέρι τα σκαλιά του πρώην δημαρχείου Ποσειδωνίας ενώπιον των συγγενών τους, φίλων και πολλών ηθοποιών των Άγριων Μελισσών.

Η Δανάη έλαμπε στο ολόλευκο νυφικό της και ολοκλήρωσε το λουκ της με λιτά κοσμήματα. Η λαμπερή ηθοποιός είχε τα μαλλιά της πλεγμένα ψηλά, χτένισμα που αναδείκνυε την ομορφιά του διακριτικά μακιγιαρισμένου προσώπου της. Και ο γαμπρός λαμπερός και κομψός με λευκό κουστούμι.

Υπό τους ήχους της «Φραγκοσυριανής» και χειροκροτημάτων ο πατέρας της Δανάης, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης και ο αδερφός της παρέδωσαν τη νύφη στο γαμπρό.

Danai-Giorgos
Danai-Giorgos1


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «cyklades24.gr» ο πολιτικός γάμος της Δανάη Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου πραγματοποιήθηκε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας.

Κλείσιμο
Παντρεύτηκαν Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου στη Σύρο


Δείτε φωτογραφίες

gamos-mixalakis-syros-1
gamos-mixalakis-syros-2
gamos-mixalakis-syros-3
gamos-mixalakis-syros-4
gamos-mixalakis-syros-6
gamos-mixalakis-syros-7
gamos-mixalakis-syros-9


Μάλιστα η ημέρα που επιλέχτηκε από το ζευγάρι δεν ήταν τυχαία καθώς χθες είχε τα γενέθλια της η Δανάη Μιχαλάκη. Η 7η Αυγούστου από φέτος θα είναι μέρα διπλής γιορτής καθώς θα συμβολίζει τον έρωτα της ηθοποιού με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Τον πολιτικό γάμο πραγματοποίησε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτικής σύμβουλος κυρία Ειρήνη Δράκου.

Όλες... οι Άγριες Μέλισσες ήταν εκεί
Από τη γαμήλια τελετή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπρωταγωνιστές της Δροσούλας στις Άγριες Μέλισσες. Tο παρών στην γαμήλια τελετή μεταξύ άλλων έδωσαν οι Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Δάσκαλος), Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου (αδελφές), Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος), Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου (Σοφούλα), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Καφετζής), Γιώργος Ηλιόπουλος (Κουρέας), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής), Κωστής Σαββιδάκης, καθώς και το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου «Polkar» (Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Καρανίκος) οι οποίοι υποδέχτηκαν με τα όργανα τους τη νύφη με το «Φραγκοσυριανή».

Η αναγγελία του γάμου τους
Πριν από περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου είχε δημοσιευτεί η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού. Συγκεκριμένα αναφέρονταν: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευετούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Ερμούπολη 09/07/2021»

Το love story
H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και από την αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα διακριτικοί και φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Τους τελευταίους μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως θα παντρευόντουσαν το καλοκαίρι αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει σχετικά.

Danai_Giorogs1
Danai-Papageorgiou1


«Προτιμώ να δίνω στον έρωτα τον απόλυτο ρόλο. Κάτι σαν πρωταγωνιστή», είχε πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτοντας παράλληλα αν υπάρχουν ανταγωνισμοί ανάμεσά τους: «Εμείς δεν έχουμε αφήσει καθόλου χώρο για ανταγωνισμούς στη σχέση μας».

Η πρόταση γάμου
Όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος, οικογένεια και παιδιά ο ηθοποιός άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας: «Προτιμούμε ο γάμος μας να αφορά κυρίως εμάς τους δύο. Ο γάμος είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδιά μας, το συζητάμε, το θέλουμε αλλά δεν ξέρουμε καθόλου το πότε και το πού λόγω του κορωνοϊού. Η πρόταση γάμου δεν έγινε πολύ παραδοσιακά. Οι γονείς είναι πολύ χαρούμενοι. Δουλειές κάνω, μου αρέσει πολύ το σκούπισμα. Εγώ δεν κάνω φάρσες στη Δανάη, εκείνη μου κάνει. Αυτό που με κέρδισε στον χαρακτήρα της δεν είναι άλλο από την καλοσύνη της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8g7uq1na73d-st)


Ποια είναι η Δανάη Μιχαλάκη
Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σύρο, με πατέρα ηθοποιό και μητέρα καθηγήτρια μπαλέτου, η Δανάη δεν κατάφερε να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, δηλαδή την τέχνη. Παίζει, χορεύει και τραγουδά, ακόμα προσπαθεί να ανακαλύψει τα κρυφά ταλέντα της και, μολονότι βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από το κατώφλι των 30 ετών, έχει ήδη προλάβει να ζήσει απογοητεύσεις και ματαιώσεις.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι καλλιτεχνικό με μαμά καθηγήτρια μπαλέτου και μπαμπά ηθοποιό. Από μικρή τον έβλεπα στις παραστάσεις, τρύπωνα στα καμαρίνια. Πολλές φορές μού άρεσε να μην παρακολουθώ την παράσταση, αλλά να είμαι πίσω, στα παρασκήνια, και να βλέπω πώς ετοιμάζονται οι ηθοποιοί, πώς αλλάζουν τα σκηνικά. Θυμάμαι, σε μια τέτοια στιγμή είπα στον εαυτό μου ότι αυτό θέλω να κάνω. Σε συνδυασμό με τον χορό της μαμάς και το τραγούδι. Κάπως ήρθε από μόνο του», είχε πει σε συνέντευξή της στο Gala η ηθοποιός για την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική.

Η σιγουριά πως ο γάμος θα γινόταν νωρίτερα
Στις αρχές Ιουνίου η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα του «Πρωινού» είπε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρεύονταν την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbttbgt83dtl-st)


Η Δανάη Μιχαλάκη είχε διαψεύσει την είδηση λέγοντας με χιούμορ ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και δεν θα μπορέσει να παραστεί, η Κατερίνα Καινούργιου έστρεψε τα πυρά της εναντίον της συναδέλφου της στον ΑΝΤ1 την οποία κατηγόρησε για fake news και η Φαίη Σκορδά απάντησε με αιχμές εναντίον ανθρώπων που πρόσκεινται στην παραγωγή των «Άγριων Μελισσών» και στο κανάλι του Αμαρουσίου που την παραπληροφόρησαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbx75aflihcp-st)



- Οι φωτογραφίες του γάμου είναι από το gossip.tv

Ειδήσεις σήμερα:

Αποχαιρετιστήριο δείπνο από Μέσι στους κοντινούς του φίλους!

Τα Βαλκάνια φλέγονται: Καταστροφικές πυρκαγιές από την Τουρκία μέχρι την Κροατία και την Ιταλία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Ο εμβολιασμός απέτρεψε πάνω από 38.000 θανάτους, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερ Κοχ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης