«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μασούσε τσίχλα, το έκανε επίτηδες ενώ ήξερε πως με ενοχλεί», αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μασούσε τσίχλα, το έκανε επίτηδες ενώ ήξερε πως με ενοχλεί», αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου

Τι είπε η ηθοποιός για το MeToo, την καριέρα της και την προσωπική της ζωή

Toumasatou
Για όλους και όλα μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία ήταν καλεσμέννη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προβληματική συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την περίεργη συμπεριφορά που είχε ο συνάδελφός της ενώ αναφέρθηκε και στο MeToo. Μιλώντας για την καριέρα της και τη συμμετοχή της σε καθημερινά σίριαλ ρωτήθηκε αν την ενοχλεί όταν την αποκαλούν «καθημερινατζού». Επίσης μίλησε για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και για το γεγονός ότι φέτος πρωταγωνιστούν σε… σίριαλ που βρίσκονται απέναντι.

Η συνεργασία με τον Φιλιππίδη
«Εγώ πάντα όταν είμαι σε μια δουλειά, παρακαλώ τους ανθρώπους, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και μου έρχεται εμετός δεν είναι καπρίτσιο, να μην μασάνε τσίχλα κι έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Σε μια δουλειά που κάναμε μαζί, μασούσε συνέχεια τσίχλα. Θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες, δεν θα υπογράψω αλλά νομίζω πως το έκανε επίτηδες. Ότι ήταν να πω το είπα κι ότι κατάλαβε κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς μεγαλώνοντας, αποφεύγω να έρχομαι σε επαφή με αρνητικά πράγματα. Κάποια στιγμή θα την έβγαζε την τσίχλα» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Το MeToo
«Αυτά που ακούω εγώ ότι δεν τους κράτησε σε απόσταση, αυτά τα λένε οι γριές στις αυλές, όταν μεθάνε. Κάθε κορίτσι ή αγόρι που βρέθηκε σε αυτή τη θέση αφού δεν ήμουν εκεί για να το βοηθήσω και να το υπερασπιστώ ας το βουλώσω. Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέω ότι εμένα δεν με πείραξε ποτέ κανείς… μπορεί να έτυχε, να ήσουν τυχερή, να μην άρεσες, μπορεί χίλια δυο», ανέφερε ξεσπώντας για τη στάση κάποιων συναδέλφων της απέναντι στο ζήτημα. Για το ενδεχόμενο άτομα που βρίσκονται αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη, σε υποθέσεις που σχετίζονται με το #metoo, να επιστρέψουν στην ηθοποιία είπε: «Πιστεύω ότι άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί για την παραβίαση άλλων ανθρώπων και δεν έχουν μετανοήσει δεν νομίζω ότι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgl3w6hmyc4h-st)


Είναι ρετσινιά να κάνεις ένα καθημερινό σίριαλ
H ηθοποιός απάντησε αν την ενοχλεί ο όρος «καθημερινατζού» και πώς αντιμετωπίζει τα σχετικά σχόλια, αλλά και αν ανταγωνίζονται με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο φέτος παίζουν σε σίριαλ που μεταδίδονται «απέναντι», για τα νούμερα της τηλεθέασης.

«Είναι ρετσινιά να κάνεις ένα καθημερινό σίριαλ. Είναι αγαπημένο σπορ η ταμπέλα. Μας βοηθάει να είμαστε εμείς καλύτεροι το να βάλουμε ταμπέλα στον άλλον. Αν εγώ είμαι κουλτούρα – και στο λέω εγώ που ξεκίνησα στο Τέχνης – κατηγορούμε τους άλλους και γινόμαστε πιο σπουδαίοι. Τα περισσότερα “σαπούνια” είναι. Πολλά κουλτουριάρικα δεν είναι στο μισό του ποιοτικού αποτελέσματος από τα σαπούνια. Έχω ακούσει στον χώρο να με λένε “καθημερινατζού”. Θέλω όμως να έρθει κόσμος πολύς και να παίζει 10 ώρες σκηνές δραματικά, χωρίς ψεύτικα δάκρυα, και να μου πει αν η ψυχή του θα το αντέξει. Στις σειρές κλαίω αληθινά, ποτέ δεν έχω κλάψει ψέματα», είπε μεταξύ άλλων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgkt2a15vdxt-st)


Όσο για το αν υπάρχει ανταγωνισμός για τα νούμερα της τηλεθέασης με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο φέτος παίζουν σε σίριαλ που προβάλλονται απέναντι απάντησε αρνητικά.

Επίσης, μίλησε με συγκινητικά λόγια για την κόρη της, Χρυσηίδα, και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, και αποκαλύπτει ποιους περιλαμβάνει η… φωτογραφία της ζωής της.

«Η μετάβαση στη μητρότητα ήταν όνειρο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο βαθιά και έντονα. Μου έμαθε να είμαι καλύτερος άνθρωπος».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Τζόνι Λόρενς» του Cobra Kai ήταν «σχεσάκιας» στα εφηβικά του χρόνια - Δείτε το trailer της 4ης σεζόν


ΗΠΑ: Οι παίκτες του NHL δεν θα πάνε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Εκτός «Φάρμας» η Αναστασία Γκεργκελεζίου - Αποβλήθηκε για παράβαση των κανόνων - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης