Αντίνοος Αλμπάνης: «Όταν μοιράστηκα με το κοινό ότι έχω καρκίνο, το έκανα γιατί το είχα εγώ ανάγκη, ήθελα να είμαι ειλικρινής»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Όταν μοιράστηκα με το κοινό ότι έχω καρκίνο, το έκανα γιατί το είχα εγώ ανάγκη, ήθελα να είμαι ειλικρινής»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, στον χώρο της διαφήμισης και την περιπέτειά του με τον καρκίνο

αντινοος
Για την θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, καθώς και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λάλος «Έκτορος Κάθαρσις».

«Νομίζω ό,τι πιο ιδανικό και σωστό να μου συμβεί στη ζωή μου για να ξαναπαίξω στο θέατρο. Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πράος και ήρεμος, συγκεκριμένος. Ήξερε από την αρχή τι θέλει να κάνει, δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου. Θα τον ευγνωμονώ για πολλά χρόνια», δήλωσε για τον συνάδελφό του ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4nwnxrlyeh-st)


Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, η πρώτη του ενασχόληση ήταν η διαφήμιση. Πριν καν ξεκινήσει το θέατρο, είχε ασχοληθεί με εκφωνήσεις. «Ξεκίνησα τις εκφωνήσεις, όταν ήμουν 18 χρονών, ήθελα να ασχοληθώ με τη διαφήμιση πολύ πριν το θέατρο. Άρχισα να στέλνω demo να κάνω δοκιμαστικά, τότε είχαμε cd και τα μοιράζαμε στις διαφημιστικές εταιρίες. Είμαι 20 χρόνια εκφωνητής και 20 χρόνια ηθοποιός», είπε και στην συνέχεια πρόσθεσε για την διαφημιστική καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί: «Η διαφήμιση που κάναμε είχε ως στόχο να ενημερώσει τους ογκολογικούς ασθενείς για τις επιπτώσεις που έχουν θεραπείες στο δέρμα. Όσο πιο πολύ μού δίνεται η ευκαιρία να βοηθάω μέσω δικής μου εμπειρίας τόσο το καλύτερο».

Τέλος, ο ηθοποιός εξήγησε πως ο λόγος που έφτασε να μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας του ήταν καθαρά η δική του ανάγκη να το μοιραστεί με τον κόσμο. «Είναι περισσότερο εγωιστικό το συναίσθημα. Ήθελα να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο. Γιατί ήταν μια δύσκολη συνθήκη και θα φαινόταν πως δεν μπορώ να είμαι αυτός που ήμουν στην πρώιμη νιότη μου. Με έναν τρόπο ήθελα να συμβάλλω κι εγώ να σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου. Δέχτηκα πολλή αγάπη από τον κόσμο και τότε ένιωσα πως πήρα επιτέλους μια ανάσα», δήλωσε κλείνοντας. 





Ειδήσεις σήμερα:

Ρεπουμπλικάνοι «αρνητές» του προσωρινού προϋπολογισμού φέρνουν ξανά στον ορίζοντα το shutdown στις ΗΠΑ

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν


Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης