Στο πλατό του «Πρωινού» φιλοξενήθηκε σήμερα (24/11) η Πέμη Ζούνη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της. Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε ηλικία 24 ετών η κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου, διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα.
«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μία πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα το 2018, σε ηλικία 24 ετών.
Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά» εξομολογήθηκε αρχικά ηΠέμη Ζούνη.
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού. Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο "πάμε", μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά».
«Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά» κατέληξε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.