«Δεν άντεξα τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη» λέει η Νίκη Βακάλη

«Δεν άντεξα τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη» λέει η Νίκη Βακάλη

«Δεν έζησα περιστατικά όπως αυτά που ακούσαμε» δηλώνει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός 

vakali
Η Νίκη Βακάλη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Love Ιt» για την περίοδο κατά την οποία είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ανέλυσε τους λόγους που αποχώρησε από το σχήμα.

Συγκεκριμένα, η καλλιτέχνης τόνισε: «Ο χώρος είναι δύσκολος. Θέλει γερά νεύρα. Λίγο να σου γυρίσει με τα δικά σου προσωπικά και να είσαι σε αυτό και να αρρωστήσεις, ο γυρισμός είναι λίγο δύσκολος. Δεν είναι αφύσικα όλα αυτά που συμβαίνουν. Συμβαίνουν. Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν δυο χρόνια, πριν το lockdown. Κάναμε δύο παραστάσεις ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιεστικό το πρόγραμμα. Με την πίεση, με όλο αυτό που κουβαλούσε αυτός ο άνθρωπος. Τι να πω! Στο τέλος της ημέρας εύχομαι ο καθένας να βρει την υγεία του μέσα του, χωρίς να την πληρώσουμε οι άλλοι για αυτό».

«Δεν έζησα περιστατικά όπως αυτά που ακούσαμε. Παραείμαι αντιδραστικό παιδί. Ήμουν βοηθός και μου έβγαζε όλο τον αρνητισμό, το άγχος και πώς θα τα καταφέρω να τα οργανώσω. Από την άλλη, δεν το άντεξα αυτό. Μπορεί κάποιος να το άντεχε. Από εμένα όχι. Δεν ξέρω αν θα ήταν γενικά διαχειρίσιμο, αλλά από εμένα δεν ήταν, για αυτό και αποχώρησα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl5ysvuiyy9-st)


Κλείσιμο
Ερωτηθείσα αν γνώριζε τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποιητικής συμπεριφοράς στον καλλιτεχνικό χώρο, τα οποία αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα, απάντησε: «Δεν ήξερα τόσα πράγματα. Τώρα είμαι πιο ενεργή στο χώρο. Δεν ήξερα όλα αυτά τα πράγματα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη. Το αν το κύρος και η δύναμη του να είσαι τόσα χρόνια νούμερο ένα κι όλο αυτό έχει χτιστεί με τα χρόνια σε μία κατάσταση τέτοια, δεν είναι ανάγκη να το αντέχουμε όλοι. Εγώ δεν το κατάφερα. Χωρίς να μου έχει κάνει κάτι. Όταν έμαθα όλο αυτά, είπα πως δεν είναι τυχαίο το ένστικτό μου που ένιωθα κάτι too much. Γιατί δεν είμαι παιδί, μαύρο σκυλί είμαι. Δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είναι ότι δεν αντέχω την κούραση και την πίεση. Αλλά κάπου το ένστικτό μου μού έλεγε: "Αγάπη μου, φύγε από εδώ κι αν κάτι δεν το έχεις δει σωστά, θα το ξαναφέρει η ζωή"».

«Εύχομαι αυτοί που έχουν κάνει όλα τα κακά του κόσμου να φτάσει η ψυχή τους κάπου και να εξιλεωθεί» υποστήριξε.



Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης