Ο Άλεκ Μπάλντουιν ξεσπά μπροστά στις κάμερες: «Η Χαλίνα ήταν φίλη μου!» - Νευρίασε η Χιλάρια με τους ρεπόρτερ

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ξεσπά μπροστά στις κάμερες: «Η Χαλίνα ήταν φίλη μου!» - Νευρίασε η Χιλάρια με τους ρεπόρτερ

Εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο 63χρονος σταρ «αντιμετώπισε» τελικά τους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν για μέρες - Αποκάλυψε ότι είχε βγει για φαγητό με τη άτυχη κινηματογραφίστρια πριν την τραγωδία - Γεμάτη ένταση η συνομιλία του ζευγαριού με τους ρεπόρτερ

alec_baldwin_hilaria_art
Γεμάτη ένταση ήταν η συνομιλία που είχε ο Άλεκ Μπάλντουιν με δημοσιογράφους που τον περίμεναν σε δρόμο του Βερμόντ για να του αποσπάσουν κάποια δήλωση σχετικά με τον τραγικό θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έπεσε νεκρή όταν ο χολιγουντιανός σταρ την πυροβόλησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αγνοώντας ότι το όπλο του είχε μέσα μια αληθινή σφαίρα.

Εμφανώς ταραγμένος από όσα συνέβησαν στις 21 Οκτωβρίου στο ράντσο έξω από τη Σάντα Φε, όπου γυριζόταν μέχρι πρόσφατα η γουέστερν ταινία Rust, αλλά και πιθανώς με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν στον απόηχο της τραγωδίας, ο Μπάλντουιν αποκάλυψε στις κάμερες ότι είχε βγει έξω για φαγητό με τη «φίλη του» Χαλίνα (η οποία εργαζόταν στα γυρίσματα του Rust ως διευθύντρια φωτογραφίας) πριν από το τραγικό συμβάν και υποστήριξε ότι μιλάει με τους αστυνομικούς κάθε μέρα, σε σχέση με τον πυροβολισμό.




Ο συναισθηματικά φορτισμένος ηθοποιός συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Χιλάρια, η οποία παρενέβη κάποιες φορές στην αυθόρμητη «συνέντευξη Τύπου» απευθυνόμενη με επιθετικό ύφος στους δημοσιογράφους, τραβώντας με το κινητό της βίντεο της συνομιλίας και διακόπτοντας κάποιες φορές τον σύζυγό της. Η στάση της φαίνεται πως εκνεύρισε τον 63χρονο σταρ που της μίλησε απότομα, ζητώντας της να τον αφήσει να απαντήσει. Κάποια στιγμή, όταν ένας από τους ρεπόρτερ έδειξε να ξεχνάει προς στιγμήν το όνομα της άτυχης κινηματογραφίστριας που έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν, η Χιλάρια τον επέπληξε νευριασμένη λέγοντάς του ότι «αφού ξοδεύει τόσο χρόνο περιμένοντάς τους για μια δήλωση, θα έπρεπε να γνωρίζει το όνομά της». Και ο σύζυγός της όμως έδειξε αρκετά ενοχλημένος με τον δημοσιογράφο: «Δεν ξέρεις το όνομά της; Έλα τώρα, Χαλίνα Χάτσινς».



«Μια γυναίκα πέθανε. Ήταν φίλη μου»

«Τη μέρα που έφτασα στη Σάντα Φε για να ξεκινήσουμε γυρίσματα, την έβγαλα για φαγητό με τον Τζόελ, τον σκηνοθέτη.... Ήμασταν μια αρμονική και δεμένη ομάδα που γυρίζαμε μαζί μια ταινία, και μετά συνέβη αυτό το φρικτό περιστατικό», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάλντουιν στη συνέντευξή του. «Μια γυναίκα πέθανε, ήταν φίλη μου», πρόσθεσε για την αδικοχαμένη Χαλίνα.

Κλείσιμο
Ο 63χρονος είπε στους ρεπόρτερ ότι του έχει δοθεί «εντολή» από το Γραφείο του Σερίφη της Σάντα Φε να «μη συζητάει για την έρευνα» καθώς αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, και πρόσθεσε ότι περιμένει με ανυπομονησία να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα των Αρχών, προφανώς για να κατανοήσει και αυτός τι συνέβη.

Όταν ο σταρ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον σύζυγο της αδικοχαμένης 42χρονης και τον γιο της, ένας ρεπόρτερ τον ρώτησε πώς πήγε, και εκείνος ξεκίνησε να απαντά λέγοντας «δεν ξέρω πώς να την χαρακτηρίσω». Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Χιλάρια λέγοντας στους δημοσιογράφους «να μη ζητούν λεπτομέρειες» και ο Μπάλντουιν έδειξε να νευριάζει: «Κάνε μου τη χάρη. Θα απαντήσω στην ερώτηση», ακούγεται να λέει στη σύζυγό του και συνεχίζει την απάντησή του, χαρακτηρίζοντας τον σύζυγο της Χαλίνα «πλημμυρισμένο από θλίψη» και «σοκαρισμένο». Ο ίδιος όπως εξήγησε είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του. «Ανησυχούμε πολύ για την οικογένεια και το παιδί του. Όπως ξαναείπα, περιμένουμε με ανυπομονησία το γραφέιο του Σερίφη να μας ανακοινώσει τα πορίσματα της έρευνας», πρόσθεσε ο 63χρονος.



«Περιστασιακά συμβαίνουν ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών, αλλά αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι ένα συμβάν που τυχαίνει μία στο τρισεκατομμύριο», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ερωτηθείς αν πρόκειται να δουλέψει ξανά σε ταινίες που έχουν όπλα, ο Μπάλντουιν είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, ωστόσο γνωρίζει ότι «γίνονται προσπάθειες να περιοριστούν τα όπλα στον κινηματογράφο» και ο ίδιος ενδιαφέρεται για αυτήν την πρωτοβουλία. «Είμαστε στην Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σετ; Δισεκατομμύρια. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν κάτι πάει στραβά και προκύπτει μια τέτοια ολέθρια καταστροφή πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα, κατάλληλα όπλα, πλαστικά, χωρίς κανονικές σφαίρες. Αλλά αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ», πρόσθεσε ο σταρ.

Αφού είπε ότι δεν περιμένει να ξαναρχίσουν ποτέ τα γυρίσματα του Rust, o ηθοποιός έκλεισε τη συνέντευξη ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ακολουθούν παντού την οικογένειά του, καθώς ταράζονται τα παιδιά του. «Είναι στο αμάξι και κλαίνε» ανέφερε ο σταρ, με τη Χιλάρια να προσθέτει «επειδή μας ακολουθάτε και το ξέρουν».

Με πληροφορίες από Daily Mail


Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην προκαλεί «κρίσεις» - Ξεκίνησε η συνάντησή τους

«Self test και στους εμβολιασμένους» ζητά ο Σαρηγιάννης - Προβλέπει 5.000 κρούσματα στα μέσα Νοέμβρη

Δυσφορία για τις καντρίλιες για την εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ έως τις 5 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης