Ράνια Θρασκιά: «Το ζευγάρι χωρίζει, αλλά οι ρόλοι του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνουν ποτέ»

Ράνια Θρασκιά: «Το ζευγάρι χωρίζει, αλλά οι ρόλοι του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνουν ποτέ»

Η παρουσιάστρια μιλά για την προσωπική της ζωή

rania_thraskia_simera
Σχετικά με τον κορωνοϊό, η Ράνια Θρασκιά υποστήριξε: «Η περίοδος της πανδημίας δεν θεωρώ ότι δημιούργησε επιπλέον προβλήματα, αλλά ανέδειξε κάποια από αυτά».

Έπειτα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», αναφέρθηκε στα παιδιά της. «Τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, έχουμε έτσι μία σχέση, η οποία περιλαμβάνει πολύ διάλογο και κουβέντα. Μου μιλάνε όταν τους αρέσει κάτι ή δεν τους αρέσει κάτι. Αυτά αποτελούν αφορμές για διάλογο, γιατί τα αγόρια δεν είναι και τα πιο επικοινωνιακά στον κόσμο. Έχω όνειρα και σκέψεις, όπως κάθε γονιός, αλλά κάπως περιορίζομαι να τα επικοινωνώ με τους ενήλικους, με τον μπαμπά τους ή με ενήλικους ανθρώπους και όχι με εκείνα, όσο μπορώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf2i4qj8cztl-st)


Όσον αφορά τον χωρισμό της, καθώς και τη νέα καθημερινότητα με τα παιδιά και τον πρώην σύζυγό της, εξήγησε: «Τίποτα δεν γίνεται εύκολα, τίποτα δεν είναι ανώδυνο. Μετά από χρόνια μπορεί κάποιος να ξεχνάει τις μικρές εύκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση, οπότε θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας.

Θεωρώ ακράδαντα ότι το ζευγάρι χωρίζει, αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή οι ρόλοι του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε οικογένεια έχει τις δικές της ευκολίες και δυσκολίες να ξεπεράσει. Στη δική μας φάση, αν έπρεπε να πω έναν τίτλο, θα έλεγα ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή της οικογένειας». 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης