Όταν ο Mad Clip έλεγε: Είμαι γκαζάκιας…

Όταν ο Mad Clip έλεγε: Είμαι γκαζάκιας…

Πώς είχε απαντήσει ο άτυχος trapper μετά την άγρια καταδίωξή του από την αστυνομία τον περαμασμένο Φεβρουάριο - Είχε πάθος με την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα

madclip_rip
Είχε λατρεία στα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα. Ο Mad Clip τον περασμένο Φεβρουάριο είχε απασχολήσει τις αρχές καθώς δεν είχε υπακούσει σε σήμα της αστυνομίας να σταματήσει καθώς έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν ο γνωστός trapper, κατά κόσμον Παναγιώτης (Πίτερ) Αναστασόπουλος, δεν σταμάτησε σε έλεγχο μετά από σήμα ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δεν υπάκουσε και επιτάχυνε με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές βγαλμένες από αμερικανική ταινία. Ο καταδιωκόμενος οδηγούσε ταχύτατα και επικίνδυνα, πέρασε από τέσσερα κόκκινα φανάρια αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Οι άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του δεν ασκήθηκε δικογραφία, ενώ αντίθετα, βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.

Η δική του απάντηση: Είμαι κοντράκιας, είμαι γκαζάκιας

Μια μέρα μετά την άγρια καταδίωξη ο Mad Clip μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδινε τη δική του απάντηση για το περιστατικό καταδίωξης από την ομάδα ΔΙΑΣ.

O trapper είχε παραδεχτεί ότι είχε γίνει καταδίωξη και στη συνέχεια είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. […] Είμαι γκαζάκιας… Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα «Δίας».

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο trapper αρνήθηκε ότι πέρασε 4 κόκκινα φανάρια, λέγοντας: «Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη».

Και πρόσθεσε: «Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.

Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περαστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας…η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης