Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που δίνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο»

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που δίνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο»

Το νέο του επαγγελματικό βήμα, η ζωγραφική και η πανδημία του κορωνοϊού

λαζοπουλος
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως ετοιμάζει μία νέα τηλεοπτική σειρά.

Ο γνωστός κωμικός εμφανίστηκε μέσω skype στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Τώρα γράφω μία καινούρια σειρά δώδεκα επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω για αυτήν. Είναι κωμική σειρά, μία ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικάνους, που ζουν στην Αστόρια και με κάποιον τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στην Μυτιλήνη. Από ό,τι φαίνεται αυτό θα είναι και το μέρος, που θα συνεχίσουν την ζωή τους. Θα έχει πλάκα το συμβάν, που θα τους αναγκάσει να γυρίσουν πίσω. Πιθανότατα, θα υπάρξουν και ξένοι ηθοποιοί, όμως ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή στα αγγλοελληνικά», εξήγησε.



Πρόσθεσε μάλιστα, πως αυτή την περίοδο δεν σκοπεύει να κάνει τηλεόραση, καθώς «δεν του λείπει καθόλου». Αντιθέτως, προτιμάει να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικά, ζωγραφίζοντας και εκθέτοντας τα έργα του στην Πάρο. «Αν ζωγράφιζα την Ελλάδα, θα έβαζα την γυναίκα, που πρωταγωνίστησε στις πυρκαγιές στην Εύβοια», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον εμβολιασμό και την οδηγία να μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους, όπως τα θέατρα, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την δική του γνώμη: «Δεν μας διχάζουν, είναι η πίεση, που δημιουργεί διχασμό. Εγώ εμβολιάστηκα με ό,τι συνέπειες έχει αυτό. Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν, που σπέρνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο. Ο φόβος αυτός δεν θα ξεπεραστεί με πίεση. Ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει μόνος του. Δεν θα πετύχουμε το τείχος ανοσίας, πιστεύω ότι η μάσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια να φύγει από την ζωή μας. Από την αρχή δεν ήταν εύκολη ιστορία. Μπήκαμε σε έναν αιώνα επιδημιών».





Ειδήσεις σήμερα: 

Ταλιμπάν: Βγάζουν λεφτά από τα... ναρκωτικά και τις απαγωγές - Πού θα στραφούν για οικονομική βοήθεια από το εξωτερικό

Ψάχνουν τον επικίνδυνο Αλβανό «Τζιοβάνι» που έχει ρημάξει σπίτια σε όλη την Ελλάδα

Καιρός στην Αθήνα: Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης