Η Σούζαν Σάραντον είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά: «Ελπίζω, αλλά δεν είμαι και απεγνωσμένη»

Η Σούζαν Σάραντον είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά: «Ελπίζω, αλλά δεν είμαι και απεγνωσμένη»

Δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη ετοιμάζεται να δώσει η 74χρονη ηθοποιός 

susan
Η Σούζαν Σάραντον είναι ελεύθερη εδώ και 6 περίπου χρόνια και όπως ανέφερε πρόσφατα, θα ήθελε πολύ να βρει έναν σύντροφο -ανεξαρτήτως φύλου.

Η 74χρονη σταρ μετά τον χωρισμό της είναι και πάλι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να βρει ένα νέο έρωτα, όμως τονίζει πως δε νιώθει απεγνωσμένη.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξή της δήλωσε για τα χαρακτηριστικά, που θα ήθελε να βρει στο νέο της σύντροφο: «Θα ήθελα να βρω έναν σύντροφο για τα ταξίδια μου, είτε γυναίκα είτε άνδρα, δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Αλλά θα ήθελα να βρω κάποιον, που τον ενδιαφέρει η περιπέτεια. Και να ενδιαφέρεται κι εκείνος για κάτι, με πάθος. Να αγαπάει αυτό, που κάνει, ό,τι κι αν είναι αυτό».

Κλείσιμο


Όπως εξήγησε στην συνέχεια, απολαμβάνει ιδιαίτερα την καθημερινή της ζωή, ενώ τον ελεύθερό της χρόνο προτιμά να τον αφιερώνει στα παιδιά και τα εγγόνια της: «Είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μίας νέας αγάπης, όμως το σκέφτομαι... Η πανδημία δεν είναι η κατάλληλη συνθήκη πιστεύω, για να βρεις κάποιον. Οπότε, δεν ξέρω, αλλά είμαι χαρούμενη με την ζωή μου, δημιουργώντας αναμνήσεις με τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου».

Στο παρελθόν, σε συνέντευξή της είχε αναφέρει πως θα της άρεσε η ιδέα να είναι με κάποιον, όμως τα κριτήρια της, ειδικά σε αυτή την ηλικία, είναι πολύ αυστηρά. «Θα πρέπει να είναι κάποιος απίθανος για να μοιραστώ το φαρμακείο με τα φάρμακά μου μαζί του αυτή την στιγμή. Νομίζω ότι αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει. Ελπίζω βέβαια, αλλά δεν είμαι απεγνωσμένη», είχε δηλώσει.





Ειδήσεις σήμερα:

Διαμαρτυρίες και κλάματα για τον Μέσι από τους φίλους της Μπαρτσελόνα έξω από το «Καμπ Νου»

Στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς ξεπερνώντας τον Ναδάλ!


O πλανήτης φλέγεται - Απίστευτη απεικόνιση της NASA με τις πυρκαγιές από τις ΗΠΑ μέχρι την... Αφρική!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης