Η Κόρτνεϊ Κοξ από τα Φιλαράκια έλαβε επιτέλους την πρώτη της υποψηφιότητα για Emmy
17 χρόνια έπρεπε να περιμένει η ηθοποιός για να λάβει την υποψηφιότητα - Ήταν η μόνη από το καστ που δεν είχε βραβευτεί ποτέ για τον ρόλο της ως Μόνικα
Πέννυ Λουπάκη
Έλαβε επιτέλους την πολυπόθητη υποψηφιότητα για το βραβείο Emmy η Κόρτνεϊ Κοξ.
Αυτή την φορά όμως, το νέο επεισόδιο του reunion την αποζημίωσε, καθώς έλαβε μία υποψηφιότητα σε ειδική κατηγορία από την Ακαδημία Τηλεόρασης. Η ηθοποιός είχε αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους δημιουργούς της σειράς Κάουφμαν και Κρέιν, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του καστ.
Μέχρι στιγμής, όλα τα μέλη των Friends είχαν λάβει τουλάχιστον μία υποψηφιότητα, καθώς η δημοφιλής σειρά του NBC είχε λάβει σε διάστημα 10 ετών περίπου 62 υποψηφιότητες συνολικά. Η Κοξ φυσικά, αναφέρθηκε στην «παράλειψή» της τον περασμένο μήνα στην εκπομπή Sirius XM του Howard Stern, λέγοντας πως «είχε χαρεί πάρα πολύ για τους υπόλοιπους, όμως την είχε στεναχωρήσει το ότι ήταν η μόνη που δεν έλαβε υποψηφιότητα». «Με πόνεσε», είχε πει χαρακτηριστικά.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.