Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε την πρώτη δόση - «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε επειδή είπα την άποψή μου για τον εμβολιασμό»

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε την πρώτη δόση - «Δεν χρειάζεται να με βρίζετε επειδή είπα την άποψή μου για τον εμβολιασμό»

«Νιώθω χαρούμενη και ασφαλής», λέει η γνωστή influencer που πριν τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της και απαντά σε όσους έχουν διαφορετική άποψη

Boba
Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση των διδύμων η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού κατόπιν συνεννόησης με τον γυναικολόγο της και τον παιδίατρό της.

Η influencer, τις προηγούμενες μέρες είχε μιλήσει για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού εξηγώντας πως η ίδια δεν το είχε κάνει λόγω της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα είχε προτρέψει όλο τον κόσμο να κλείσει το ραντεβού του. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και ένα βίντεο αμέσως μετά τον εμβολιασμό της και απευθύνθηκε σε όσους την βρίζουν επειδή τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού. Απάντησε ακόμα και σε όσους υποστηρίζουν ότι πληρώνεται για να διαφημίζει το εμβόλιο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για το εμβόλιο
Χθες με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για να είναι ασφαλής και ελεύθερη.

«Σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη δόση του εμβολίου. Νιώθω χαρούμενη και πιο ασφαλής! Για όλους όσοι με ρωτάτε σε σχέση με το θηλασμό και το εμβόλιο, εννοείται πως δεν αποφάσισα να το κάνω από μόνη μου, αλλά μετά από σύσταση τόσο του γυναικολόγου μου @ptanimanidis όσο και του παιδιάτρου μας.

Ελπίζω όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε επιτέλους αυτήν την κατάσταση και να ζήσουμε ξανά ελεύθεροι», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.



Σε δεύτερη ανάρτηση η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους τη βρίζουν σχετικά με τα όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για το εμβόλιο. 

«Μόλις έκανα το εμβόλιο και είμαι πολύ χαρούμενη και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Από την ημέρα που μίλησα στον ΣΚΑΪ και είπα την άποψή μου για τον εμβολιασμό ότι όσοι έχετε αντίθετη άποψη και πιστεύετε κάτι διαφορετικό από εμένα δεν χρειάζεται να με βρίζετε, όπως εγώ δεν βρίζω εσάς που έχετε αντίθετη άποψη. Όσοι έχουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και λένε ότι πληρωνόμαστε για να διαφημίζουμε το εμβόλιο απλά γελάω. Με βλέπετε χαρούμενη γιατί μόλις έκανα κάτι καλό για τον εαυτό μου, για τους γύρω μου, για τις κόρες μου», είπε χαρακτηριστικά. Ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη protothema.gr: Ο αστυνομικός ανάγκασε τη 19χρονη να γυρίσει πορνό

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία του πρόεδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας Ιωάννη Καζάζη

Οι 18-24 «οδηγούν» την επιδημία λόγω πάρτι - Αύξηση και στις μολύνσεις παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης