Οι τρυφερές ευχές της Ιωάννας Τούνη στην Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα γενέθλιά της και η χιουμοριστική της απάντηση

Οι τρυφερές ευχές της Ιωάννας Τούνη στην Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα γενέθλιά της και η χιουμοριστική της απάντηση

Η όμορφη influencer έκλεισε σήμερα τα 31 και φυσικά, η Ιωάννα Τούνη της ευχήθηκε και δημόσια

τουνη_αλεξανδρακη
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η κολλητή της φίλη, Ιωάννα Τούνη, έσπευσε να της στείλει τις ευχές της μέσω του Instagram.

Η αγαπημένη influencer και παίκτρια του πρώτου GNTM κλείνει σήμερα τα 31 και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς έχει μια επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Με την Ιωάννα Τούνη την συνδέει μια πολύ δυνατή φιλία τα τελευταία χρόνια, ενώ πολλές φορές οι δύο καλλονές εμφανίζονται μαζί και σε διάφορα επαγγελματικά project.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ιδιοκτήτρια του brand Bubblegun, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την φίλη της και της έγραψε μερικά πολύ όμορφα λόγια για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας τους έγραψε: «Χρόνια πολλά στην πολυ-αγαπημένη μου πριγκίπισσα/νταλικέρη 👑🚚🧡🧡 Την πιο τρελή φίλη μου -με διαφορά- που δεν με αφήνει ποτέ σε ησυχία -να αγιάσω- αλλά είναι το πιο καλό παιδάκι με την πιο όμορφη & καθαρή ψυχή! Χρόνια πολλά 31χρονη -πλέον- μ**νάρα μου! Σ’αγαπώ πολύ...Φιλικό τιπ: Να μην κολλάτε στο φαίνεσαι παιδιά... τους ανθρώπους να τους κρίνετε αφού τους γνωρίσετε, ο κόσμος είναι πολύ κακός και δυστυχώς έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και χόμπι να ρίχνει φαρμάκι για όσα δεν μπορεί να καταφέρει να γίνει!+ επίσης σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει».



Τα λόγια της φυσικά, δεν άφησαν ασυγκίνητη την Δήμητρα Αλεξανδράκη και με την σειρά της απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γαβ γαβ γαβ. Σαγαπαω μικρό μου καλόψυχο πλάσμα ! Όσο με αγκάλιασες και στήριξες στη πιο δύσκολη στιγμή μου , που δεν έκανε κανένας , ακόμα και με το να μου δώσεις στέγη δεν με νοιάζει κανένας και τίποτα ! Αυτό το μοναδικό συναίσθημα που με εκανες να νιώσω.. απλά νιώθω τυχερή που το νιώθω ! Είμαι ευγνώμων στο Θεό και μακάρι όλοι να έχουν μια τέτοια ψυχούλα στη ζωή τους ,, σίγουρα καλύτεροι θα γίνουν, σε ευχαριστώ που μου ομορφαίνεις τη ζωή ! Αλλάααααα Στο τέλος της ημέρας είσαι ρουφιάνα γιατί πέρυσι με έδωσες στους μπάτσους και φέτος δίνεις την ηλικία μου».

Κλείσιμο
αλεξανδρακη





Ειδήσεις σήμερα:

Σεπόλια: Απόπειρα πνιγμού 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του

Εμβολιασμοί: 6 απαντήσεις στους αρνητές - Γιατί πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο

Έρευνα: Μόνο ο πλήρης εμβολιασμός προστατεύει από τη μετάλλαξη Δέλτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης