Η μεγάλη παρεξήγηση στο Instagram: Η μυστηριώδης περσόνα Soula Glamorous τα βάζει με την Ιωάννα Τούνη

Η μεγάλη παρεξήγηση στο Instagram: Η μυστηριώδης περσόνα Soula Glamorous τα βάζει με την Ιωάννα Τούνη

Οι δύο «κολλητές» τα έσπασαν, λίγο μετά το κοινό ταξίδι τους στη Μύκονο 

soula-touni

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η γνωστή αλλά μυστηριώδης «περσόνα» του ινσταγκραμ, Σούλα Γκλάμορους. Απαντώντας σε ερώτηση ενός follower της για το αν «τα έσπασαν με τη Τούνη» η Σούλα – που ποτέ δεν μασάει τα λόγια της - ξάστερα είπε πως «λοιπόν, όλοι ξέρετε πόσο την έχω στηρίξει από την ημέρα 1 που ήταν στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει θυμώσει δε μου μιλάει βασικά δεν διαβάζει καν τι της έχω στείλει και έχει παρεξηγηθεί. Πράγμα που θεωρώ ασέβεια».

Οι δύο ινφλουένσερ είχαν στο παρελθόν καλή σχέση, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είχαν επισκεφθεί μαζί τη Μύκονο. Ωστόσο, μια παρεξήγηση – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχει προκαλέσει ένα μεγάλο ρήγμα. Μια ενδεχόμενη αιτία θα μπορούσε να είναι η αποκάλυψη της «Σούλας» για τη μυστική σχέση που φαίνεται ότι διατηρεί η Ιωάννα Τούνη με το μοντέλο και παρουσιάστη, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Παρότι οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει το αν είναι ή όχι μαζί, πολλοί followers τους έχουν επιδοθεί σε ένα «σαφάρι» ψαχουλεύοντας ότι ανεβάζουν οι δυο τους.

Σημειώνεται, ότι η πραγματική ταυτότητα της Soula Glamorous, κρατείται μυστική σαν φαραωνικό μυστικό. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, που ακριβώς μένει και με τι ασχολείται. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ, οι ειλικρινείς απαντήσεις της, αλλά και οι αδελφικές συμβουλές της σε νεαρότερους follower την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες ινφλούενσερ της χώρας που μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες φίλους.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Ηράκλειο: Τον χτύπησαν μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του για μια προσπέραση

Διαρκής η σεισμική δραστηριότητα στη Θήβα - 32 οι δονήσεις μετά τα 4,3 Ρίχτερ

Μητέρα 14χρονης που νόσησε στην κατασκήνωση στα Χανιά: Μου είπαν πως... ίσως έπαθε ηλίαση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης