Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν η Κατερίνα Λέχου, η οποία αντέδρασε σε ερώτηση που της έκανε ο Θοδωρής Βαμβακάρης για τις Άγριες Μέλισσες.
Θ.Β.: Σου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες;
Κ.Λ.: Μην το ξαναπούμε αυτό γιατί έχω βρει τον μπελά μου. Για πάρα πολλά πράγματα που μου έχουν γίνει προτάσεις.
Θ.Β.: Γιατί βρήκες το μπελά σου;
Κ.Λ.: Ε, εντάξει τώρα… Γιατί σχολιάστηκε ότι κάθομαι και λέω… Αυτό εν τη ρύμη του λόγου βγήκε.
Θ.Β.: Ξέρεις πόσοι έχουν περάσει από εδώ που τους είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες;
Τ.Γ.: Ανθρώπινο είναι.
Θ.Β.: Θεωρούμε ότι δεν είναι κάτι κακό.
Κ.Λ.: Ναι! Αν θέλετε να μιλήσουμε για Μέλισσες, θα σας πω για τις Μέλισσες στους… 42 βαθμούς! Τελειώσαμε! Για άλλες Μέλισσες εγώ δεν μιλάω.
Eργαζόμενοι της Teleperformance Greece ανακάλυψαν στην Κρήτη την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εργασία που τους εξελίσσει και στον τρόπο ζωής που αγαπούν.
Στις 14 Φεβρουαρίου, το resort One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα μας προσκαλεί στον ειδυλλιακό του χώρο για να απολαύσουμε συναρπαστικές γεύσεις, premium εμπειρίες και αξέχαστη διαμονή.
Η αντικατάσταση των επεξεργαστών ήχου των κοχλιακών εμφυτευμάτων και η αποκατάσταση της ακοής αποτελούν απαραίτητη επένδυση όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για την ισότητα των ανθρώπων