Eurovision 2021: Η Stefania έστειλε την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2021: Η Stefania έστειλε την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό

Δείτε το βίντεο από την εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελληνίδας ερμηνεύτριας - Στον τελικό και οι Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία και Φινλανδία

ev-0
Με εξαιρετική φωνή και ερμηνεία, πανέμορφη και πολύ καλά προετοιμασμένη η Στεφανία ερμήνευσε το «Last dance» και γοήτευσε τα πλήθη στο Ρότερνταμ αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελληνίδας ερμηνεύτριας οδήγησε την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (22:00). Μαζί της και οι Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία και Φινλανδία.

Στον τελικό θα διαγωνιστούν και οι χώρες που προκρίθηκαν από τον Α' Ημιτελικό που είναι οι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία ,καθώς και οι «Big Five» -Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία-, όπως και η Ολλανδία, ως διοργανώτρια χώρα.

Ντυμένη με ολόσωμη φόρμα που επιμελήθηκε ο Βρεττός Βρετάκος η νεαρή ερμηνεύτρια απέδειξε ότι είναι εξαιρετική και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Εντυπωσιακά τα εφέ παρά τις τεχνικές δυσκολίες, όμορφη η χορογραφία και η ίδια στην σκηνή απόλυτα λαμπερή.

Η Ελλάδα μάλιστα ήταν 9η στη λίστα των 10 που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, εκτοξεύοντας κατακόρυφα την αγωνία, τόσο στα μέλη της ελληνικής αποστολής, όσο και στο κοινό που παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία.


Stefania - Last Dance - LIVE - Greece 🇬🇷 - Second Semi-Final - Eurovision 2021

Κλείσιμο
stf1
stf2
stf3

credit φωτογραφιών EBU / THOMAS HANSES



Η σειρά εμφάνισης των χωρών στο Β' Ημιτελικό:

1. Σαν Μαρίνο
2. Εσθονία
3. Τσεχία
4. Ελλάδα
5. Αυστρία
6. Πολωνία
7. Μολδαβία
8. Ισλανδία (μέσω βιντεοσκοπημένου act)
9. Σερβία
10. Γεωργία
11. Αλβανία
12. Πορτογαλία
13. Βουλγαρία
14. Φινλανδία
15. Λετονία
16. Ελβετία
17. Δανία


ev-3
ev-4


Δείτε εδώ το βίντεο από την δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021

Stefania - Last Dance - Second Rehearsal - Greece 🇬🇷 - Eurovision 2021


Η βραδιά του Β' Ημιτελικού έκλεισε με τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, καθώς θα είναι μία από τους ερμηνευτές στο πάρτι που θα δοθεί το Σάββατο με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων.

Της συνέντευξης προηγήθηκε βίντεο από τη νικητήρια βραδιά της Έλενας Παπαρίζου το 2005 και όπως είπε η Σαντάλ Γιάνσεν το τραγούδι «My number One» είναι πλέον από τα διαχρονικά του διαγωνισμού.

Η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξή της θυμήθηκε το άγχος που είχε πριν τον διαγωνισμό, αλλά και τη σιγουριά που ένιωσε μετά τη νίκη της. Αυτό που θυμάται, όμως, πιο έντονα είναι η επιστροφή της στην Ελλάδα, που όλοι τραγουδούσαν το τραγούδι της κρατώντας ελληνικές σημαίες, είπε η νικήτρια του 2005. «Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος» είπε κλείνοντας η Έλενα Παπαρίζου.

Εκπληκτική ήταν η παρουσία και της Σερβίας, με τις εντυπωσιακές Σέρβες που τραγούδησαν στη γλώσσα τους.

serbia
serbia1

Η Anxhela Peristeri από την Αλβανία ελπίζει στο... Karma που θα της χαρίσει την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2021

karma


To τραγούδι της Στεφανίας

Η Stefania εμφανίζεται μόνη στη σκηνή μέχρι το πρώτο ρεφρέν οπότε και το πείραμα του augmented reality ξεκινά με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τα πόδια ενός χορευτή και τον κορμό ενός άλλου να χορεύουν μαζί της. Στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού ξεδιπλώνεται το πιο θελκτικό στο μάτι μέρος της σκηνοθεσίας με την 18χρονη ερμηνεύτρια να αιωρείται πάνω από μια μεγαλούπολη. Η ελληνική συμμετοχή επενδύει φέτος στη φαντασμαγορία, την επινοητικότητα και την πρωτοτυπία, που όμως θα αποδώσει καρπούς εφόσον όλα δουλέψουν ρολόι.
043_431435312
H Stefania μαζί με όλoυς τους συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision

033_6549013_60a532c388b07
033_6549020_60a5332b2d50e
Εικόνες από την χθεσινή ελληνική πρόβα
ev-6
ev-5


Στη χθεσινή πρώτη πρόβα τζενεράλε που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι το οπτικό αποτέλεσμα δε δικαίωσε την αναμονή και τη συζήτηση που έχει προκαλέσει. Ευτυχώς, μέχρι το βράδυ τα τεχνικά θέματα βελτιώθηκαν πολύ και εντυπωσιακά. Η Ελλάδα εμφανίζεται στην τέταρτη θέση του Β ημιτελικού – προηγείται των συμπαθητικών Τσέχων που ούτε οι ίδιοι δε μοιάζουν να πιστεύουν στην πρόκρισή τους και της μάλλον αδιάφορης αυστριακής συμμετοχής.


Δείτε εδώ τα φαβορί του Β΄ημιτελικού: Ελβετία, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία και Ισλανδία






 


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Στη φυλακή 27χρονος που ασέλγησε σε δεκάχρονο αγόρι

Η Νταϊάνα εξαπατήθηκε για να παραχωρήσει συνέντευξη στο BBC- Δημόσια συγγνώμη από το βρετανικό δίκτυο 26 χρόνια μετά - Βίντεο

Χαρδαλιάς: Από καύση υλικών σε ελαιώνα ξεκίνησε η φωτιά στον Σχίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης