Πίσω από τα κάγκελα των φυλακών βρίσκεται ήδη ένας 27χρονος Αφγανός ο οποίος συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα στη Μεσαρά, έπειτα από καταγγελία ότι ασέλγησε σε βάρος ανήλικου αγοριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, ανάγκασε το 10χρονο αγόρι να χαϊδέψει τα γεννητικά του όργανα.
Στη συνέχεια, ο μικρός είπε στον πατέρα του τι τον έβαλε να κάνει ο αλλοδαπός με συνέπεια να γίνει σχετική καταγγελία και στη συνέχεια να συλληφθεί. Την Τρίτη (19/5) οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή ο οποίος αποφάισε την προφυλάκισή του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος που εργαζόταν για την οικογένεια του 10χρονου, αρνείται τις κατηγορίες, οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.
Ένα νέο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που συνδυάζει τη γαστρονομία με τη φιλοσοφία της mindful cuisine, αξιοποιώντας εποχικά και τοπικά υλικά μέσα από δημιουργικά twists -με σεβασμό στην παράδοση και τη βιωσιμότητα.
Στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας η σωστή εκπαίδευση σε οδηγεί στην κορυφή. Η επιλογή της σχολής είναι το καθοριστικό βήμα για μια καριέρα με προοπτικές, κύρος και αναγνώριση.