Κάτι οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών κάτι η παρατεταμένη καραντίνα έφεραν το καλοκαίρι και τις διακοπές ένα βήμα πιο κοντά.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος και ο γιος τηςΜαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεκίνησαν τις διακοπές.
Τα δυο αγόρια έχουν μόλις έναν χρόνο διαφορά φαίνεται πως συνδέονται με μια στενή φιλία και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.
Τόσο ο 18χρονος Άγγελος, όσο και ο 19 Άρης, ανέβασαν φωτογραφίες από σημείο που βρίσκονταν, με τον Άγγελο μάλιστα να ποζάρει με το μαγιό του, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί του.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή