Κάτι οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών κάτι η παρατεταμένη καραντίνα έφεραν το καλοκαίρι και τις διακοπές ένα βήμα πιο κοντά.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος και ο γιος τηςΜαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεκίνησαν τις διακοπές.
Τα δυο αγόρια έχουν μόλις έναν χρόνο διαφορά φαίνεται πως συνδέονται με μια στενή φιλία και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.
Τόσο ο 18χρονος Άγγελος, όσο και ο 19 Άρης, ανέβασαν φωτογραφίες από σημείο που βρίσκονταν, με τον Άγγελο μάλιστα να ποζάρει με το μαγιό του, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί του.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.