Survivor: Ο «Γολγοθάς» των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση και η παρακαταθήκη Παππά

Survivor: Ο «Γολγοθάς» των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση και η παρακαταθήκη Παππά

Στρατηγική, θυματοποίηση, δωροδοκία, το… πετσόκομμα της Μαριαλένας και η μάχη της ασυλίας – Δείτε βίντεο

survivor28
Τον δικό τους «Γολγοθά» καλούνται να ανέβουν Τζέιμς Καφετζής και Κώστας Παπαδόπουλος από τους μπλε και Τριαντάφυλλος με Γιώργο Ασημακόπουλο απο τους κόκκινους, με έναν εξ αυτών να… κρεμάται έπι ξύλου την Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα που ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιους κράτησε στον Άγιο Δομίνικο το τηλεοπτικό κοινό και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 4.

Η ημέρα ξεκίνησε με τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη να συζητάνε με τον Παύλο Γαλακτερό που έχει την ατομική ασυλία ποιον θα επιλέξει ως δεύτερο υποψήφιο, μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο που βγήκε στον… τάκο κατόπιν ψηφοφορίας των μπλε. Όπως τους εξήγησε ο Παύλος τα κριτήρια του δεν έχουν αλλάξει, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Γιώργο Κόρομι. Ο Τζέιμς θεωρεί ότι στόχος των υπόλοιπων είναι να βγάλουν από τη μέση έναν από τους δυο τους. Η ένταση κάποια στιγμή ανέβηκε τους μπλε.



Ο Κώστας Παπαδόπουλος που είναι ο ένας υποψήφιος προς αποχώρηση από τους μπλε, αλλά και ο Τζέιμς που πιστεύει ότι θα ήταν ο επόμενος είπαν ότι θα κυνηγήσουν τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έτσι ώστε να έχουν απέναντι τους δυο κόκκινους.


Κλείσιμο

Συγκεντρωμένοι στον στόχο τους που δεν είναι άλλος απο τη νίκη δήλωσαν και οι κόκκινοι. Ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε στην… φουρτούνα που έχει πιάσει τους μπλε, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατηγόρησε τον Τζέιμς ότι απομονώνεται από την υπόλοιπη ομάδα λόγω στρατηγικής. Η απάντηση του Ροδίτη ήταν πως επειδή το Survivor σύντομα θα γίνει ατομικό θα συνέφερε πολλά άτομα να μην είναι στο παιχνίδι αυτός και ο Νίκος.



Ο στίβος μάχης με νεροτσουλήθρα, κολύμπι στην πισίνα, εμπόδια ισορροπίας και στόχους… μπασκετικούς ήταν οικείος για τις δυο ομάδες. Το πάθος για τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας περίσσευε σε μπλε και κόκκινους, με το ματς να πηγαίνει στο 9-9. Στο Flag Race οι μπλε θα έπαιζαν με Μαριαλένα και Τζέιμς και οι κόκκινοι με Καρολίνα και Σάκη. Η Μαριαλένα πρόλαβε και σήκωσε πρώτη σημαιάκι, όμως ο Τζέιμς δεν ήταν πιο γρήγορος από τον Σάκη που έφτασε πρώτος στους στόχους. Ο τερματοφύλακας δεν είχε το σημάδι της καρατέκα φιλενάδας του η οποία έβαλε τα δυο καλάθια και χάρισε τη νίκη με 10-9 στους μπλε.



Ο Τζέιμς Καφετζής εξήγησε τη στρατηγική της ομάδας του και την απόφαση να αφήσουν την Μαριαλένα να σουτάρει απέναντι στο άλλο της μισό τον Σάκη και να τον… πετσοκόψει. Ξενερωμένοι από την ήττα δήλωσαν οι κόκκινοι, με τον Σάκη να λέει ότι ο μαθητής έβαλε τα γυαλιά στον δάσκαλο, σημειώνοντας πως αυτός ήταν που πήγε για πρώτη φορά τη Μαριαλένα σε αγώνα μπάσκετ.



Η ήττα χάλασε τους κόκκινους με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει από τους συμπαίκτες του να του δώσουν την ευκαιρία να βγει απέναντι στον Τζέιμς. Σε αναμμένα κάρβουνα όμως κάθεται και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος βλέπει τον εαυτό του για δεύτερη φορά στον… τάκο.


Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας Σάκης και Ηλίας ήταν αυτοί που έμειναν μέχρι τέλους, με τον Μπόγδανο να κρατάει λίγο περισσότερο του Κατσούλη και να φοράει το κολιέ στο λαιμό του.


Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν ένιωσε χαρούμενος που κέρδισε την ατομική ασυλία, ενώ και ο Παύλος Γαλακτερός που έχει την ατομική ασυλία στους μπλε θεωρεί πως πλέον είναι πολύ δύσκολες οι επιλογές, αν και ο ίδιος έχει καταλήξει στο ποιον θα ψηφίσει. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον των Τζέιμς και Νίκου και φαίνεται πως... εκτελούν στο σχέδιο του Παππά.



Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ένιωσε στεναχωρημένη που έβαλε το χεράκι της να βγει στον… τάκο ο «Ντάφυ», με τον Σάκη να λέει στον τραγουδιστή ότι έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του Αλέξη Παππά.



Στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος έφερε μαζί του και τον φρέσκο και ανανεωμένο αυτή τη φορά «Αλέξη» ανακοινώνοντας πως στη συνέχεια έχει κάτι να πει, ενώ για ακόμα μια φορά υπήρξε ένταση για τη στάση του Νίκου και του Τζέιμς.



Oι κόκκινοι όπως ήταν αναμενόμενο έβγαλαν για 9η φορά στον… τάκο τον ρέκορντμαν Τριαντάφυλλο.



Οι έχοντες την ατομική ασυλία Παύλος Γαλακτερός και Ηλίας Μπόγδανός έδωσαν τους  Τζέιμς Καφετζή και  Γιώργο Ασημακόπουλο, αντίστοιχα και εξήγησαν τους λόγους της απόφασης τους.


Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους υποψήφιους προς αποχώρηση με τον Τζέιμς να ζητάει να μιλήσει πρώτα ο… Αλέξης Παππάς. Ο «Ντάφυ» προσπάθησε να εξηγήσει ότι στόχος του είναι να ολοκληρώσει το έργο του ηθοποιού να βγάλει εκτός Survivor τον «πρίγκιπα». Η Μαριαλένα έβαλε τρεις τίτλους «στρατηγική, θυματοποίηση και δωροδοκία» και εξήγησε τι εννοεί. Με τους Νίκο και Τζέιμς να ανεβάζουν πίεση με αυτά που άκουγαν. Οι τέσσερις υποψήφιοι ζήτησαν από το κοινό να τους κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης.






Ειδήσεις σήμερα 

Νέες οδηγίες από το αμερικανικό CDC: Πότε μπορούν οι πλήρως εμβολιασμένοι να βγάζουν τη μάσκα 

Προσαγωγή Φουρθιώτη: Με το ίδιο όπλο πυροβόλησαν το σπίτι του και τους αστυνομικούς 

Boeing 737 Max: Το «καταραμένο αεροπλάνο» πετά ξανά 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης