Ελευθερία Ελευθερίου: Εφυγε με δάκρυα από το Survivor - Πώς αντέδρασε το κοινό στα social media

Ελευθερία Ελευθερίου: Εφυγε με δάκρυα από το Survivor - Πώς αντέδρασε το κοινό στα social media

Το who is who της Κύπριας τραγουδίστριας - Από τη Eurovision και το καυτό Instagram μέχρι τη μάχη για επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ_ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ_2_2
Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μένει πια… Άγιο Δομίνικο. Μετά από 3,5 μήνες παραμονής στο Survivor η Κύπρια τραγουδίστρια αποχώρησε έχοντας στις αποσκευές της εκτός από πρωτόγνωρες εμπειρίες και μερικές χιλιάδες ευρώ. Η 31χρονη καλλιτέχνιδα δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση μαζί με τον συνάδελφό της και 7 φορές προτεινόμενο Τριαντάφυλλο, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Το τηλεοπτικό κοινό της έδειξε την πόρτα της εξόδου και αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους τρεις άνδρες.

Η συγκίνηση μεγάλα και τα συναισθήματα δυνατά. Λίγο πριν πάρει τη δάδα της και κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Survivor, είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Το ένιωθα! Ήταν κι ο λόγος που δεν αγωνίστηκα στο τελευταίο αγώνισμα. Νιώθω πολύ γεμάτη. Τα δάκρυα είναι από συγκίνηση και χαρά. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω ζήσει. Θα μου λείψει αυτή η γλυκιά ταλαιπωρία. Είμαι πραγματικά πολύ καλά».

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες στοTwitter εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Δεν έλειψαν και εκείνοι που έκαναν συγκρίσεις με την καριέρα της και την εμφάνισή της στη Eurovision.

Δείτε μερικά από τα tweets
Κλείσιμο
To who is who της Ελευθερίας Ελευθερίου και η προσωπική της ζωή

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2009, όταν συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό X-Factor. Τρία χρονιά μετά και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2012 εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac» και τερματίζει στην 17η θέση.

Eleftheria Eleftheriou - Aphrodisiac - Live - 2012 Eurovision Song Contest Semi Final 1


Έκτοτε έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες.

Έχει πάθος με το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει. Μπαίνοντας στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου ήθελε να δείξει ότι είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη.

Στους 3,5 μήνες και κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε συχνά στο επίκεντρο διενέξεων. Ο Αλέξης Παππάς, η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής είναι κάποιοι από τους παίκτες που ήρθε σε ρήξη.

Η προσωπική της ζωή ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ. Μερικούς μήνες πριν μπει στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου διατηρούσε δεσμό με τον Δημήτρη Ταταράκη. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Η επική στιγμή με τον Τούρκο και το τελεφερίκ

Αξέχαστη θα μείνει η γνωριμία της με έναν από τους Τούρκους παίκτες στο πάρτι της Ένωσης, ο οποίος την αποκάλεσε «τελεφερίκ», παρατσούκλι το οποίο εξακολουθεί να τη κυνηγάει.

Μια γεύση από το Instagram της

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει σέξι φωτογραφίες, τρελαίνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της με τις εντυπωσιακές πόζες και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

elle1
elle2
elle3
elle3-2
elle6
elle7

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν αυτή που τραγούδησε το «φέυγω και αφήνω πίσω μου... το Survivor 4», καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε με τη θετική του ψήφο να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μια εβδομάδα τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Το βράδυ μετά το συμβούλιο η συζήτηση των παικτών επικεντρώθηκε στην αναφορά του Κώστα Παπαδόπουλου για την «κλεψιά» της Ελευθερίας Ελευθερίου, με τον ζαχαροπλάστη να κρίνει ότι έπρεπε να ειπωθεί για να μην ξεχαστεί και τους υπόλοιπους να διαφωνούν κυρίως με το timing που έγινε.



Το πρωί ο Τριαντάφυλλος έκρινε αυστηρά τον Κώστα λέγοντας ότι δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία και παρότι ζαχαροπλάστης… έσταξε δηλητήριο για την τραγουδίστρια.




Ο Κώστας από την πλευρά του επέμεινε στα λεγόμενα του και στην πράξη της Ελευθερίας, την οποία και χαρακτήρισε υποχθόνια. Η τραγουδίστρια απο την πλευρά της θεωρεί ότι ο Κώστας το έκανε για να την στοχοποιήσει και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε πρόθεση να πάρει από κάποιον κάτι.




Ο Τζέιμς Καφετζής ασχολήθηκε με την «κωλοτούμπα» του Σάκη στην ψηφοφορία κάτι που έκανε έξαλλη την Μαριαλένα, η οποία  κάλυψε τον «αγαπημένο» της για το γεγονός ότι ψήφισε Ελευθερία και όχι Νικολέτα. Στην κουβέντα μπήκαν και οι Σάκης και Παππάς και η ένταση ανέβηκε.




Ο Αλέξης Παππάς τα είχε με τον Παύλο Γαλακτερό, τον οποίο χαρακτήρισε απομίμηση του Τζέιμς. «Θέλω να φύγω μακριά σου» του είπε ο Παύλος και εξήγησε ότι πλέον ο Άλεξ θα είναι σαν να μην υπάρχει στο παιχνίδι.




Όλα ξεχάστηκαν όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι όποιος νικήσει στο αγώνισμα της επικοινωνίας θα συνομιλήσει μέσω μηνυμάτων ζωντανά με την οικογένειά του. Οι περισσότεροι δάκρυσαν και δυσκολεύτηκαν να σχολιάσουν το έπαθλο.




Οι κόκκινοι θα έπρεπε να καλύψουν και το κενό του Ηλία Μπόγδανου που λόγω τραυματισμού θα έμενε εκτός, αν ήθελαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Ειδικά ο Τριαντάφυλλος έδειξε να το θέλει πιο πολυ απ όλους, κυρίως για να μιλήσει με τον γιό του και να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλια του. Οι μπλε, πάντως, σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας  φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα τους στο γιο του Τριαντάφυλλου τραγουδώντας μαζί με τον αντίπαλο τους τα χρόνια πολλά στον μικρό Νικόλα.




Δυστυχώς για τον «Ντάφυ» η απουσία του Ηλία δεν αναπληρώθηκε και μάλιστα ο τραγουδιστής  έμελλε να είναι και ο παίκτης που έχασε το τελευταίο «run» με τον Παύλο Γαλακτερό να γράφει το τελικό 10-6 για τους μπλε.




Η ήττα κόστισε αρκετά στους κόκκινους με τον Ασημακόπουλο να δείχνει την απογοήτευση του και να τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο, στον οποίο έκανε παρατήρηση και ο Αλέξης Παππάς.




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν ήθελε να πιστέψει ότι έχασε ακόμα ένα έπαθλο, ενώ άρχισε να θυμίζει τον Τομ Χανκς στην ταινία «Ναυαγός» που μιλούσε μόνος του με μια μπάλα,  όταν άρχισε τους οραματισμούς του και ξεκίνησε να μιλάει σε ένα παγούρι… καλώντας τη μητέρα του.




Αντίθετα οι μπλε απόλαυσαν το έπαθλο τους και το γεγονός ότι μετά από τόσο καιρό επικοινώνησαν μέσω μηνυμάτων με τους δικούς τους. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη.




Ο Νίκος Μπάρτζης ζήλεψε πολύ την Άννα Μαρία που αποχωρώντας απο το παιχνίδι επιβίωσης επισκεύθηκε τους γονείς του και έφαγε το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του. Ο Τζέιμς απόρησε που ο πατέρας του μετά από τόσους μήνες που έχουν να μιλήσουν αναφέρθηκε στον φίλο του Νίκο, με τον Μπάρτζη να αναρωτιέται αν τον θέλουν για γαμπρό και τον Καφετζή να του ξεκαθαρίζει ότι την αδελφή του δεν την δίνει στον «κλανονογαμπρό-τσοπανοτραβόλτα».




Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μαθήματα φωνητικής στην Μαριαλένα και το τραγούδι που κυριάρχησε ήταν το «Φεύγω».




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φιλοτέχνησε μια ταμπέλα Amigos para Siempre (φίλοι για πάντα) και ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε το λόγο της ταμπέλας. Ωστόσο ταμπέλα ετοίμασε και ο Αλέξης Παππάς, με την οποία «σκιάχτηκε» ο Ασημακόπουλος.



Στο συμβούλιο η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και με τη σειρά της έβαλε στο στόχαστρο τους Τζέιμς και Νίκο. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε και όλοι κάτι θυμόντουσαν από το παρελθόν του παιχνιδιού που τους ενόχλησε.





Οι εντάσεις κόπασαν όταν ο  Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα σχόλιο από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα μπει στη βάρκα της επιστροφής  είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πριν αποχωρήσει απο τον Άγιο Δομίνικο είπε και ένα τραγούδι και συγκεριμένα το «Μπονίτα».





Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι μηχανισμοί ενεργοποιούνται από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και συνδέονται με τις θρομβώσεις

Νεϊμάρ: «Οταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θέλω να γίνω παίκτης πόκερ»

Χωρίς στρατιωτικές στολές οι γαλαζοαίματοι στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης