Survivor: Το «φεύγω» από τον Άγιο Δομίνικο τραγούδησε η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor: Το «φεύγω» από τον Άγιο Δομίνικο τραγούδησε η Ελευθερία Ελευθερίου

Ο τσοπανοτραβόλτα, τα μαθήματα φωνητικής της Ελευθερίας και η στοχοποίηση της, τα οράματα του Ασημακόπουλου και η μάχη για τη ζωντανή επικοινωνία – Δείτε βίντεο

fdsfsdfds
Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν αυτή που τραγούδησε το «φέυγω και αφήνω πίσω μου... το Survivor 4», καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε με τη θετική του ψήφο να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μια εβδομάδα τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Το βράδυ μετά το συμβούλιο η συζήτηση των παικτών επικεντρώθηκε στην αναφορά του Κώστα Παπαδόπουλου για την «κλεψιά» της Ελευθερίας Ελευθερίου, με τον ζαχαροπλάστη να κρίνει ότι έπρεπε να ειπωθεί για να μην ξεχαστεί και τους υπόλοιπους να διαφωνούν κυρίως με το timing που έγινε.




Το πρωί ο Τριαντάφυλλος έκρινε αυστηρά τον Κώστα λέγοντας ότι δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία και παρότι ζαχαροπλάστης… έσταξε δηλητήριο για την τραγουδίστρια.


Κλείσιμο


Ο Κώστας από την πλευρά του επέμεινε στα λεγόμενα του και στην πράξη της Ελευθερίας, την οποία και χαρακτήρισε υποχθόνια. Η τραγουδίστρια απο την πλευρά της θεωρεί ότι ο Κώστας το έκανε για να την στοχοποιήσει και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε πρόθεση να πάρει από κάποιον κάτι.




Ο Τζέιμς Καφετζής ασχολήθηκε με την «κωλοτούμπα» του Σάκη στην ψηφοφορία κάτι που έκανε έξαλλη την Μαριαλένα, η οποία  κάλυψε τον «αγαπημένο» της για το γεγονός ότι ψήφισε Ελευθερία και όχι Νικολέτα. Στην κουβέντα μπήκαν και οι Σάκης και Παππάς και η ένταση ανέβηκε.




Ο Αλέξης Παππάς τα είχε με τον Παύλο Γαλακτερό, τον οποίο χαρακτήρισε απομίμηση του Τζέιμς. «Θέλω να φύγω μακριά σου» του είπε ο Παύλος και εξήγησε ότι πλέον ο Άλεξ θα είναι σαν να μην υπάρχει στο παιχνίδι.




Όλα ξεχάστηκαν όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι όποιος νικήσει στο αγώνισμα της επικοινωνίας θα συνομιλήσει μέσω μηνυμάτων ζωντανά με την οικογένεια του. Οι περισσότεροι δάκρυσαν και δυσκολεύτηκαν να σχολιάσουν το έπαθλο.




Οι κόκκινοι θα έπρεπε να καλύψουν και το κενό του Ηλία Μπόγδανου που λόγω τραυματισμού θα έμενε εκτός, αν ήθελαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Ειδικά ο Τριαντάφυλλος έδειξε να το θέλει πιο πολυ απ όλους, κυρίως για να μιλήσει με τον γιό του και να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλια του. Οι μπλε, πάντως, σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας  φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα τους στο γιο του Τριαντάφυλλου τραγουδώντας μαζί με τον αντίπαλο τους τα χρόνια πολλά στον μικρό Νικόλα.




Δυστυχώς για τον «Ντάφυ» η απουσία του Ηλία δεν αναπληρώθηκε και μάλιστα ο τραγουδιστής  έμελλε να είναι και ο παίκτης που έχασε το τελευταίο «run» με τον Παύλο Γαλακτερό να γράφει το τελικό 10-6 για τους μπλε.




Η ήττα κόστισε αρκετά στους κόκκινους με τον Ασημακόπουλο να δείχνει την απογοήτευση του και να τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο, στον οποίο έκανε παρατήρηση και ο Αλέξης Παππάς.




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν ήθελε να πιστέψει ότι έχασε ακόμα ένα έπαθλο, ενώ άρχισε να θυμίζει τον Τομ Χανκς στην ταινία «Ναυαγός» που μιλούσε μόνος του με μια μπάλα,  όταν άρχισε τους οραματισμούς του και ξεκίνησε να μιλάει σε ένα παγούρι… καλώντας τη μητέρα του.




Αντίθετα οι μπλε απόλαυσαν το έπαθλο τους και το γεγονός ότι μετά από τόσο καιρό επικοινώνησαν μέσω μηνυμάτων με τους δικούς τους. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη.




Ο Νίκος Μπάρτζης ζήλεψε πολύ την Άννα Μαρία που αποχωρώντας απο το παιχνίδι επιβίωσης επισκεύθηκε τους γονείς του και έφαγε το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του. Ο Τζέιμς απόρησε που ο πατέρας του μετά από τόσους μήνες που έχουν να μιλήσουν αναφέρθηκε στον φίλο του Νίκο, με τον Μπάρτζη να αναρωτιέται αν τον θέλουν για γαμπρό και τον Καφετζή να του ξεκαθαρίζει ότι την αδελφή του δεν την δίνει στον «κλανονογαμπρό-τσοπανοτραβόλτα».




Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μαθήματα φωνητικής στην Μαριαλένα και το τραγούδι που κυριάρχησε ήταν το «Φεύγω».




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φιλοτέχνησε μια ταμπέλα Amigos para Siempre (φίλοι για πάντα) και ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε το λόγο της ταμπέλας. Ωστόσο ταμπέλα ετοίμασε και ο Αλέξης Παππάς, με την οποία «σκιάχτηκε» ο Ασημακόπουλος.



Στο συμβούλιο η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και με τη σειρά της έβαλε στο στόχαστρο τους Τζέιμς και Νίκο. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε και όλοι κάτι θυμόντουσαν από το παρελθόν του παιχνιδιού που τους ενόχλησε.





Οι εντάσεις κόπασαν όταν ο  Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα σχόλιο από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα μπει στη βάρκα της επιστροφής  είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πριν αποχωρήσει απο τον Άγιο Δομίνικο είπε και ένα τραγούδι και συγκεριμένα το «Μπονίτα».






Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες ομάδες πολιτών είναι πιθανότερο να κάνουν Πάσχα στο χωριό - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσίπρας: Με νέα ομάδα και πακέτο 5,7 δισ. ευρώ το σχέδιο για την οικονομία μετά την πανδημία

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο - Σημείο τριβής οι υπερωρίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης