Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την Ανθή Σαλαγκούδηγια το γεγονός ότι δεν αποδίδει αγωνιστικά αλλά και δεν προσφέρει τόσο στις δουλειές της καλύβας της ομάδας στο Survivor.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή και την Σοφία, όταν η τελευταία έσπευσε να πάρει το μέρος της Ανθής.
Στη συνέχεια οι Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι καιΓιώργος Ασημακόπουλος, μιλώντας μπροστά στην κάμερα, ουσιαστικά πήραν θέση υπέρ του Τριαντάφυλλου.
Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ανθή δεν κάνει για το Survivor. Εδώ πέρα πεινάμε πραγματικά. Χάνουμε παίκτες καλούς για να μένει η Ανθή. Πεινάμε, θα μείνουν μόνο τα κόκκαλά μας στο τέλος».
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.