Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτοςο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της υιοθεσίας.
«Αν υιοθετούσα ένα παιδί θα ήθελα να έχει δύο γονείς για να μοιραστεί η ευθύνη. Γι’ αυτό δεν το προχώρησα, δεν μπορούσα να το κάνω. Αυτό είναι το χρέος απέναντι στη ζωή που καλείσαι να μεγαλώσεις», είπε χαρακτηριστικά.
«Με τον Λαζόπουλο γνωριστήκαμε ως φαντάροι στο πεζικό, στο Σουφλί. Μου έχει συμπαρασταθεί απίστευτα, είναι ιδιοφυής και δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό μεταξύ μας» αναφέρει.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στις «Άγριες Μέλισσες». «Θα ήθελα ο Δούκας να χωρίσει τη Μυρσίνη και να έρθει η Μιμή Ντενίση ως η δεύτερη κυρία Σεβαστού για να βάλει τάξη στο Διαφάνι, να κάνουν πολλά παιδιά ο Κωνσταντής και η Δρόσω, να είναι η Ασημίνα μαζί με τον Μπάμπη. Φτάνουν πια οι… σφαγές!», είπε στο περιοδικό «YOU».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα