Ντίτα φον Τιζ: Η πρώην σύζυγος του Μέριλιν Μάνσον μιλά για τις καταγγελίες εις βάρος του

Ντίτα φον Τιζ: Η πρώην σύζυγος του Μέριλιν Μάνσον μιλά για τις καταγγελίες εις βάρος του

Μια άλλη πρώην του ρόκερ, η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, άνοιξε τη Δευτέρα τον «χορό» των καταγγελιών  - Τουλάχιστον 9 γυναίκες τον έχουν καταγγείλλει έκτοτε

marlimanson
Τουλάχιστον 9 γυναίκες έχουν προβεί τα τελευταία 24ωρα σε καταγγελίες μέσω social media εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον. Ο 52χρονος μουσικός κατηγορείται από πρώην ερωμένες και συνεργάτιδές του για σωματική και λεκτική κακοποίηση, ακραία σεξουαλική βία, απειλές και εκβιασμούς, με τον ίδιο πάντως να διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και να επιμένει ότι όλες του οι ερωτικές επαφές ήταν πάντα συναινετικές.

Τον «χορό» των καταγγελιών άνοιξε μια γυναίκα που γνώριζε καλά τον εκκεντρικό ρόκερ, σε μια περίοδο που η καριέρα του είχε αρχίσει να απογειώνεται. Πρόκειται για την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία γνώρισε τον Μάνσον στα 18 της, όταν τους χώριζαν 18 χρόνια διαφορά. Η σχέση της όμορφης νεαρής ηθοποιού με τον Αμερικανό μουσικό με την αλλόκοτη εμφάνιση έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν αργότερα την ίδια χρονιά.

dita


Η Γουντ περιγράφει έναν άνδρα με σαδιστικές τάσεις, που την κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά για χρόνια, με την ίδια ανήμπορη να αντιδράσει εξαιτίας της «πλύσης εγκεφάλου» στην οποία την είχε υποβάλει. Κάνει λόγο για βασανιστήρια την ώρα του σεξ, ακραία ζήλια και άλλα περιστατικά σοκαριστικής βίας. Τι λέει όμως για όλα αυτά μια άλλη γυναίκα που έμεινε χρόνια στο πλευρό του ρόκερ, και έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον παντρευτεί;

Dita_2
Κλείσιμο


Η 48χρονη σήμερα Ντίτα φον Τιζ, διάσημη χορεύτρια του μπουρλέσκ, μοντέλο και επιχειρηματίας, κοινοποίησε εχθές στο Instagram μια δήλωση για όσα γράφονται και λέγονται τα τελευταία 24ωρα για τον πρώην σύζυγό της. Όπως τονίζει, «οι λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ταιριάζουν με την προσωπική της εμπειρία» κατά τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου της με τον μουσικό, ενώ επισημαίνει ότι η αιτία που χώρισαν «ήταν η απιστία και τα ναρκωτικά» και όχι περιστατικά βίας όπως εκείνα που περιγράφουν οι καταγγέλλουσες. Η Ντίτα φον Τιζ προτρέπει επίσης τα άτομα που έχουν υποστεί κακοποίηση να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να επουλώσουν τις πληγές τους και να ανακάμψουν.

dita-ekso


«Επεξεργάζομαι τις νέες πληροφορίες που βγήκαν στο φως την Τετάρτη για τον Μέριλιν Μάνσον. Για όσους εκφράσατε ανησυχία για το πώς αισθάνομαι, εκτιμώ την καλοσύνη σας. Θα ήθελα να ξέρετε ότι οι λεπτομέρειες που κοινοποιήθηκαν δεν ταιριάζουν με την προσωπική μου εμπειρία τα 7 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι. Αν ίσχυε αυτό, δεν θα τον είχα παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2015. Έφυγε 12 μήνες αργότερα λόγω απιστίας και κατάχρησης ναρκωτικών. Η κακοποίηση οποιουδήποτε είδους δεν έχει θέση σε καμία σχέση», αναφέρει μεταξύ άλλων η 48χρονη στη δήλωσή της.



Ειδήσεις σήμερα 

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το εξώδικο στο νοσοκομείο

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης