Σούπερ Κική: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Έφτασα στην κοκαΐνη και την ηρωίνη

Σούπερ Κική: Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά… Έφτασα στην κοκαΐνη και την ηρωίνη

Η συνεργάτιδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου συγκλονίζει όταν μιλάει για την εφηβεία της

Kiki_Litsaki
Η Κική Λιτσάκη, ή αλλιώς «Σούπερ Κική», η συνεργάτιδα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και για πρώτη φορά μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της.

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση, η «Σούπερ Κική» μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο καθώς και την ενδοοικογενειακή βία που στιγμάτισε τα πιο νεαρά χρόνια της ζωής της. Τα ναρκωτικά, ο εθισμός, οι LOCOS, η παραβατική συμπεριφορά που οδήγησε στον εγκλεισμό της στη φυλακή, η κατάθλιψη, η προσωπική της μάχη για την απεξάρτηση και τέλος η λύτρωση.

«Ο πατέρας μου δεν ήταν το πρότυπο του πατέρα. Πέρασα πολύ δύσκολα με τον πατέρα μου και έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία, άκουγα τη λέξη μπαμπάς και μαμά και με έπιαναν τα κλάματα, δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ. Παρ’ όλα αυτά, αν μου έλεγες να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να άλλαζα πατέρα δεν θα τον άλλαζα ποτέ. Ήταν βίαιος με τη μαμά μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από 5 χρονών, για κακή μου τύχη έχω πάρα πολύ δυνατό μνημονικό. Δεν θέλω να τους δικαιολογήσω».

«Ήμουν πασπαρτού, έμενα παντού. Κυρίως έμενα με την μάνα μου. Αλλά δεν άλλαζε και πολύ γιατί η μάνα μου είχε έναν άλλον, ο οποίος ήταν αλκοολικός και με το που πήγαινε τρεις το μεσημέρι, ερχόταν έτοιμος για τσαμπουκά. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστος» πρόσθεσε η συνεργάτιδα του The 2night Show. «Στο σχολείο, ένα πρωί, μια συμμαθήτρια που ήταν και φίλη μού είπε "η μαμά σου είναι βίζιτα" γιατί δούλευε σε μπαρ! Για να το θυμάμαι, μάλλον το βίωσα σαν bullying. Αμυνόμουν με το χιούμορ, έκανα πολύ τον καραγκιόζη ειδικά σε αυτή την ηλικία. Ήμουν 8 χρονών».

Κική Λιτσάκη: Η εξομολόγηση ψυχής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Μέρος Α)

«Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς! Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν. Κάπως έμπλεξαν οι στάνταρ φίλοι μου, στην αρχή τους κοροϊδευα μέχρι που γύρισε και σε μένα το πρώτο τσιγάρο. Ενθουσιάστηκα στην αρχή, είχε πλάκα και με τα χρόνια δεν είχε καθόλου πλάκα. Για χασίσι μιλάω πάντα και μετά άρχισα να πίνω χάπια. Κρυφά πάντα από τους φίλους μου. Σιγά σιγά ήρθαν και τα υπόλοιπα, τα πιο σοβαρά. Κοκαϊνη κανονικά και συστηματικά. Δεν ήταν καθόλου αστείο. Όλα γινόντουσαν από ανάγκη. LSD, πολύ LSD και τότε ήταν που είχα πάψει να χαμογελάω και νόμιζα ότι θα χαμογελάω μόνο κάνοντας κάθε μέρα κατάχρηση. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Είχα και μια σχέση με την οποία μαζί μπλέξαμε και μαζί τα κάναμε όλα. Εκεί σε ηλικία 16, 17 ετών. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου» συμπλήρωσε η Κική Λιτσάκη.

Στη Χίο η ζωή την έφερε να μπει στους κόλπους των Locos, συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και επί χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Η ανάμιξή της σ΄αυτή την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών.

«Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Επίσης, η Σούπερ Κική πρόδωσε με ειλικρίνεια πως «όλοι ήξεραν, κανείς δεν καταλάβαινε την σοβαρότητα του θέματος. Όλος ο κόσμος το ήξερε, όχι μόνο οι γονείς μου».

Κλείσιμο
Κική Λιτσάκη: Η εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Μέρος Β)


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Γονατίζουν» τα νοσοκομεία της Β. Ελλάδας - Διασωληνώνουν ασθενείς και εκτός ΜΕΘ

Εμβόλιο Οξφόρδης: Το στιγμιαίο λάθος και η κριτική - Νέα έρευνα από AstraZeneca

Κορωνοϊός: O πρόεδρος της Βραζιλίας ανακοινώνει ότι δεν θα εμβολιαστεί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης