Δέσποινα Βανδή: Το lockdown σταματά και την ταξιδιωτική εκπομπή της στο OPEN

Δέσποινα Βανδή: Το lockdown σταματά και την ταξιδιωτική εκπομπή της στο OPEN

To τελευταίο «My Greece» θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, με προορισμό τη Νάξο

Despoina_Vandi
Με μία ανάρτησή της στο instagram η Δέσποινα Βανδή έκανε γνωστό ότι σταματάνε τα γυρίσματα της εκπομπής της «My Greece» που παρουσιάζει στο OPEN, καθώς οι συνθήκες του lockdown δεν επιτρέπουν ως γνωστόν τις μετακινήσεις ανά την Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε: «Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ταξίδια μας καθώς λόγω συνθηκών COVID-19 δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μιας και η εκπομπή έχει να κάνει με τους ανθρώπους του κάθε τόπου τις συνήθειες τους και τον πολιτισμό με ό,τι συνεπάγεται... Η Νάξος λοιπόν είναι ο επίλογός μας...
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συνταξιδιώτες μου, τον Κώστα που αρχίσαμε να μιλάμε γι’ αυτήν την εκπομπή 3 χρόνια πριν, τον Βαγγέλη που μετέφερε τη γνώση του για τη γαστρονομία της κάθε περιοχής και μοιράστηκε μαζί μας τις συνταγές του, τον Αντρέα για το οργανωτικό του δαιμόνιο, την Αγγελική μας που ήξερε τόσα σα να είχε πάει από δυο φορές στο κάθε μέρος τον Τεό για τη φροντίδα του και όλους τους mygreecians που λάτρεψα γιατί ένιωθα πως πέρα από το ότι επεδίωκαν το καλύτερο αποτέλεσμα χαίρονταν σαν παιδιά που ήταν πενταήμερη! Και φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη που πίστεψε στην ιδιαιτερότητα της εκπομπής και έγινε ο παραγωγός μου τη δεύτερη αυτή χρόνια! Σας αγαπάω ομαδάρα μου... θα μου λείψετε...».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης