Το ταλέντο του Γιώργου Καράβα, μοντέλου και νέου μέντορα στο GNTM, εξυμνεί με ανάρτησή της στο instagram η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη.
Ο Γιώργος Καράβας τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη κι έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο επτά ετών και μια κόρη πέντε.
Όπως είναι λογικό, η Ραφαέλα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του διακεκριμένου μοντέλου.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.
Πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της από τα παρασκήνια του GNTM, γράφοντας στη λεζάντα: «Είσαι ένας ταλαντούχος άνθρωπος ό,τι κι αν αποφασίσεις να κανείς. Συνέχισε έτσι αγάπη μου».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.