Σπύρος Μπιμπίλας: Με στεναχωρεί ως ηθοποιό, να είναι ο Σταμάτης Φασουλής στην κριτική επιτροπή του J2US

Σπύρος Μπιμπίλας: Με στεναχωρεί ως ηθοποιό, να είναι ο Σταμάτης Φασουλής στην κριτική επιτροπή του J2US

spyros_bibilas
Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην καριέρα του, στους ρόλους που έχει κληθεί να παίξει αλλά και για το γεγονός ότι αρκετοί ηθοποιοί επιλέγουν διαφορετικές ενασχολήσεις σε σχέση με το επάγγελμά τους. Μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς και στην επιλογή του Σταμάτη Φασουλή να συμμετέχει στο J2US.

- Μου είπες ότι θέλεις να βλέπεις ηθοποιούς επάνω στο θεατρικό σανίδι κι όχι ανθρώπους που έχουν άλλες ενασχολήσεις.
Τα τελευταία χρόνια, διάφορες περσόνες της τηλεόρασης καταλαμβάνουν τη θέση των ηθοποιών στο θέατρο. Η τηλεόραση, που έχει γίνει ένα εύπεπτο είδος, δημιουργεί κάποια μοντέλα ανθρώπων που είναι εύκολο να μαζέψουν κοινό στο θέατρο ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι παραγωγοί. Τραγουδιστές, παρουσιαστές, μοντέλα, κάθε είδους. Οι ηθοποιοί έχουμε φτάσει να είμαστε 10.000, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος άξιος να παίξει έναν ρόλο που πρέπει να τον παίξει μια τηλεπερσόνα. Δεν συμφωνώ ούτε με το να γίνει παρουσιαστής ένας ηθοποιός… Έχει γίνει τέτοιο ανακάτεμα… Δεν συμφωνώ οι ηθοποιοί εξαναγκασμένοι από την οικονομική κρίση να κάνουν ό,τι να ‘ναι. Αν κάποιος νομίζει ότι αυτοπροβάλλεται μέσα από ένα πάνελ ενός ριάλιτι, δεν είναι καλή προβολή.

- Ο Σταμάτης Φασουλής δεν σου άρεσε στο «Just the 2of us»
«Όχι, καθόλου δεν μου άρεσε, γιατί η πριν εικόνα του, είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτό που έκανε. Με στεναχωρεί αυτό ως ηθοποιό, να είναι ο Σταμάτης Φασουλής στην κριτική επιτροπή του “Just the 2of us”, γιατί ξέρω τι αξιόλογος ηθοποιός είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ, δεν θα έπαιζα σε κανένα ριάλιτι, είναι τελείως έξω από τον χαρακτήρα μου. Δεν ξέρω πόσα πολλά λεφτά μπορεί να παίρνει κάποιος σ’ αυτά», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».


Ειδήσεις σήμερα:

Deal με δύο γίγαντες της φαρμακοβιομηχανίας έκλεισε η κυβέρνηση του Λονδίνου για υποψήφιο εμβόλιο

To υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια για ανέγερση νέου τζαμιού στη Θράκη

Πάρτι ξανά στο χρηματιστήριο ρύπων με τις τιμές δικαιωμάτων να εκτοξεύονται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης