Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: Οι δύο νέοι Έλληνες του Χόλιγουντ με επίσημο διαβατήριο και η διεθνής προβολή της χώρας μας

Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: Οι δύο νέοι Έλληνες του Χόλιγουντ με επίσημο διαβατήριο και η διεθνής προβολή της χώρας μας

Τα μεγαλύτερα από τα διεθνή δίκτυα έχουν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας για το χολιγουντιανό ζευγάρι

tom-hanks
Την πρώτη τους εβδομάδα ως Έλληνες πολίτες και επίσημα, ζουν στη χώρα μας ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κοινοποίησε μέσω instagram μια φωτογραφία από την Αντίπαρο, όπου το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ποζάρει με περηφάνια, κρατώντας τα ολοκαίνουργια ελληνικά διαβατήριά του.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες» έγραψε ο πρωθυπουργός στο instagram, ποζάροντας μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πλάι στον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! 🇬🇷👍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις


Το ζευγάρι και τα παιδιά τους έγιναν επίτιμοι Έλληνες πολίτες πέρυσι, όταν η ελληνική Κυβέρνηση θέλησε να τιμήσει το μεγάλο ενδιαφέρον και τη δραστηριοποίηση του Τομ Χανκς για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές του 2018.

«Ο Τομ Χανκς είναι ένα πρόσωπο που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που υπέφεραν από την πυρκαγιά στο Μάτι και προώθησε το θέμα αυτό στα παγκόσμια Μέσα ενημέρωσης» είχε αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This Greyhound is 64!! Hanx.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις



Η 63χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα τραγουδίστρια και 64χρονος Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός που έχει βαφτιστεί μάλιστα Χριστιανός Ορθόδοξος, έχουν μεγάλη σύνδεση και επαφή με τη χώρας μας. Έρχονται πολύ συχνά για διακοπές στην Ελλάδα, καθώς διατηρούν ένα σπίτι στην Αντίπαρο αλλά έχουν αποκτήσει κια ένα ακόμη στην Πάτμο, στην περιοχή Σκάλα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Starting 2020 as an Honorary citizen of all of Greece! Kronia pola! ( more or less, “happy year!”). Hanx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις


«Είμαι Ελληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα καταφύγιο. Εχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, πουθενά δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος» είχε δηλώσει ο Τομ Χανκς με ενθουσιασμό μετά τη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών όπου τιμήθηκε με το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ για το σύνολο της προσφοράς του στην Έβδομη Τέχνη.

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν: Το «τυφλό» ραντεβού που συγκλόνισε το παλάτι

Ανησυχία για τα κρούσματα κορωνοϊού: Τι θα γίνει αν «κοκκινίσει» η Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης