Ο Σάκης Ρουβάς ξενάγησε τη Σία Κοσιώνη στο μποστάνι του, την κέρασε φράουλες και της τραγούδησε

Ο Σάκης Ρουβάς ξενάγησε τη Σία Κοσιώνη στο μποστάνι του, την κέρασε φράουλες και της τραγούδησε

Όλα όσα είπε ο τραγουδιστής για το πώς βίωσε την καραντίνα και την κατάσταση με τον κορωνοϊό αλλά και τι έχει αλλάξει μέσα του

Kosioni-Rouvas
Η Σία Κοσιώνη χθες Κυριακή συνάντησε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ» μερικούς από τους πιο διάσημους Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, ηθοποιούς, συνθέτες, τραγουδιστές, αθλητές και μαζί τίμησαν τους ήρωες πίσω από τις μάσκες.

Ανάμεσα σε αυτούς που συνάντησε η δημοσιογράφος ήταν και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος την υποδέχτηκε στο σπίτι του ενώ την ξενάγησε και στο μποστάνι του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας όπως τη βίωσε ο ίδιος και μεταξύ άλλων είπε: «Συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Ο ρυθμός της ζωής δεν μας το έχει επιβάλλει η ζωή. Εμείς τον έχουμε επιβάλλει. Αναπτύσσω διαφορετική σχέση με τα παιδιά μου. Μάθαμε να συμβιώνουμε με τα παιδιά μου. Η κρίση μας αποκαλύπτει πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε για την πανδημία και όλα αυτά που άκουγε αρχικά, ο ίδιος τόνισε: «Δεν σοκαρίστηκα. Με ξεβόλεψε πολύ. Και κάποια στιγμή αγχώθηκα ότι δεν είναι διαχειρίσιμο αυτό. Με σόκαρε η απομόνωση μέσα στην οποία βρέθηκε ο κόσμος. Με συγκλόνισε ταυτόχρονα η ενότητα που ήρθε μέσα από αυτό».

Όσο για τους ήρωες της πανδημίας που μας καθοδήγησαν σωστά, ο Σάκης Ρουβάς τόνισε: «Χρειάστηκε μία σωστή καθοδήγηση και είμαστε πολύ τυχεροί που υπήρξε αυτή η καθοδήγηση. Και να αισθάνεσαι ότι αυτός που μου μιλάει ξέρει τι λέει».

Πόσο τον άλλαξε όμως όλη αυτή η κρίση που ζήσαμε; Ο ίδιος είπε: «Συνειδητοποιώ ποια είναι τα πράγματα που έχουν αξία στη ζωή. Να συναισθάνεσαι. Κάθομαι όλη μέρα κάθομαι εδώ μέσα και φροντίζω τις τοματούλες μου».

Στο τέλος ο τραγουδιστής της αφιέρωσε και το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα με τίτλο «Η θάλασσα μέσα μου».

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Άρση μέτρων: Αγχωμένοι οι επιβάτες σε μετρό, λεωφορεία - Φορούν μάσκες, τηρούν αποστάσεις

Πού το πάει ο Ερντογάν μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με τον υπουργό Άμυνας

Μύκονος: Θα επιστρέψει (λόγω κορωνοϊού) στην εποχή του Ζάχου Χατζηφωτίου;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης