Χαλκιδική: Ξάφρισαν δυο σούπερ μάρκετ κι έβαλαν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν

Χαλκιδική: Ξάφρισαν δυο σούπερ μάρκετ κι έβαλαν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν

Για τις αλλεπάλληλες κλοπές και απόπειρες ταυτοποιήθηκαν δύο 17χρονοι

peripoliko
Μετά από ένα μήνα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μουδανιών η δράση τεσσάρων νεαρών Ελλήνων, που κατάφεραν μέσα σε ένα απόγευμα στις 18 Μαρτίου να ξαφρίσουν χρήματα από δυο σούπερ μάρκετ και να βάλουν... «δωρεάν» καύσιμα σε ένα βενζινάδικο στην ίδια περιοχή της Χαλκιδικής.

Οι τρεις από τους δράστες είχαν μπει αρχικά σε ένα σούπερ μάρκετ, είχαν απασχολήσει τους εργαζόμενους και είχαν κλέψει 800 ευρώ, ενώ διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους. Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησαν λίγο αργότερα να κλέψουν χρήματα από τον χώρο των γραφείων ενός άλλου σούπερ μάρκετ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Έπειτα, πήγαν με το όχημά τους σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, γέμισαν το ντεπόζιτο με καύσιμα αξίας 59 ευρώ και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Για τις αλλεπάλληλες κλοπές και απόπειρες ταυτοποιήθηκαν δύο 17χρονοι σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δυο συνεργοί τους.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και στην Ημαθία

Διαδοχικές κλοπές με λεία μπαταρίες οχημάτων, εργαλεία και εξαρτήματα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ είχε κάνει τις τελευταίες ημέρες από την αυλή ενός καταστήματος στην Ημαθία ένας Έλληνας, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Βέροιας. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ειδήσεις σήμερα:

Με λεωφορεία μετέφεραν ο ένας ηρωίνη κι ο άλλος χασίς

Τρόμος για ηλικιωμένη θύμα ληστών στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης