Ρόδος: Φαρσέρ τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για βόμβα

Ρόδος: Φαρσέρ τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για βόμβα

Ρόδος: Ο 42χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε μια επιχείρηση, δίνοντας μάλιστα και χρονικό περιθώριο για την έκρηξη

astinomia
Λίγες ώρες μόνο πρόλαβε να χαρεί για την τηλεφωνική φάρσα που έκανε ένας 42χρονος, ο οποίος επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε μια επιχείρηση στην Ρόδο, δίνοντας και χρονικό περιθώριο για την έκρηξη.

Ο φαρσέρ κάλεσε το απόγευμα της Τετάρτης από τηλεφωνικό θάλαμο στην πόλη της Ρόδου τον αριθμό «100» και πίστευε ότι δεν θα εντοπιζόταν. Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά η κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφαλείας ήταν άμεση, καθώς ήταν εμφανές ότι το προειδοποιητικό τηλεφώνημα δεν είχε βάση.

Ο θάλαμος από τον οποίο τηλεφώνησε εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί αναζήτησαν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, κάποιες από τις οποίες είχαν καταγράψει τον 42χρονο να μπαίνει και να βγαίνει από αυτόν. Ο εντοπισμός του ήταν θέμα χρόνου κι έτσι συνελήφθη το ίδιο βράδυ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιθέσεις σε ανήλικες είχε κάνει ο επιδειξίας που κυκλοφορούσε με άδεια για σωματική άσκηση


Διακινητές ναρκωτικών εμβόλισαν περιπολικό στη Ρόδο

24ωροι οι έλεγχοι για το Πάσχα: Μπλόκα παντού και επιτήρηση από drones
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης