«Μαχαίρι» κόπηκε η... διασκέδαση για μια αδίστακτη Ελληνίδα που είχε βρει παιχνίδι να τηλεφωνεί σχεδόν μέρα παρά μέρα επί ένα δεκαήμερο σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας και να προειδοποιεί ότι δήθεν θα εκραγούν βόμβες σε τράπεζες της Θήβας και της Λαμίας!
Από τις 26 Φεβρουαρίου ως και τις 6 Μαρτίου, η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε συνολικά τέσσερα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε καταστήματα τραπεζών! Τρία από αυτά αφορούσαν σε τράπεζες περιοχών της Θήβας και ένα ακόμη σε τράπεζα της Λαμίας. Φυσικά, όλες οι «προειδοποιήσεις» αποδείχθηκαν κακόγουστες φάρσες, διέκοψαν όμως τη λειτουργία των καταστημάτων.
Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών ταυτοποίησαν την φαρσέρ και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή καταγγελία κατ’ εξακολούθηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Ωστόσο, η δράστιδα παρέμεινε ελεύθερη, μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.