Μπαλαούρας για τη φωτογραφία με τον ασθενή Μανώλη Γλέζο: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη»

Μπαλαούρας για τη φωτογραφία με τον ασθενή Μανώλη Γλέζο: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη»

«Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος» σημειώνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη θύελλα που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας του με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο 

balaouras
Θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο, προκάλεσε η ενέργεια του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, να δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο τη ώρα που ο «τελευταίος παρτιζάνος» έδινε μάχη στο νοσοκομείο να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πρώην βουλευτής που χαμογελούσε (!) στην επίμαχη φωτογραφία και την δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, δέχθηκε σωρεία επικρίσεων από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι έκαναν λόγω για πρωτοφανή απρέπεια εκ μέρους του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

balaouras1_4


Αποτέλεσμα αυτών των αντιδράσεων ήταν να την αποσύρει και με νεώτερη ανάρτησή του  στο twiiter να ζητήσει συγγνώμη. Προσπάθησε όμως παράλληλα να δικαιολογήσει την ενέργειά του λέγοντας ότι με την ανάρτηση της φωτογραφίας ήθελε να... πιστοποιήσει τα λεγόμενα του!

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Balaouras_tweet


Οι αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου





Ειδήσεις σήμερα:


Μεσίστια η σημαία στην Ακρόπολη για την κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 763 πρόστιμα σήμερα για άσκοπες μετακινήσεις

Πενήντα νεκροί, 90 διασωληνωμένοι και 1.415 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης