Στα παλιά τους τα παπούτσια έγραψαν επιχειρηματίες και πελάτες στο Ηράκλειο την απαγόρευση για την λειτουργία των καταστημάτων, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δυο από αυτούς!
Οι αστυνομικοί που περιπολούν διαρκώς στην πόλη έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ανοιχτό ένα καφέ– αναψυκτήριο που λειτουργούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτε, με αρκετούς πελάτες να βρίσκονται στα σταντ που υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο! Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο ιδιοκτήτη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.
Την ίδια τύχη είχε και ένας 29χρονος κομμωτής ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να λειτουργεί κανονικά το κομμωτήριό του και δεχόταν πελάτες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός με την αυτόφωρη διαδικασία. Και οι δυο αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ως τριών ετών ή χρηματική ποινή.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.