Μυτιλήνη: Ο Kym ξετρύπωσε στο πλοίο δέμα με επτά κιλά κάνναβης

Μυτιλήνη: Ο Kym ξετρύπωσε στο πλοίο δέμα με επτά κιλά κάνναβης

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ερεύνησε τις αποσκευές που μετέφερε το πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης

kym
Για μια ακόμη φορά, η αλάνθαστη όσφρηση του σκύλου ανιχνευτή Kym της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης έβαλε πρόωρο τέλος στα σχέδια για την εισαγωγή και την διακίνηση σημαντικής ποσότητας κάνναβης στη Λέσβο.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ερεύνησε τις αποσκευές που μετέφερε το πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης και εντόπισε ένα ύποπτο δέμα, το οποίο ανέγραφε τα στοιχεία του παραλήπτη. Το δέμα τέθηκε υπό παρακολούθηση και, όταν πήγε να το παραλάβει ένας 22χρονος αλλοδαπός που έφτασε με μοτοποδήλατο, συνελήφθη. Μέσα, βρέθηκε μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους επτά κιλών και 100,56 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε μαζί με το δίκυκλο και 40 ευρώ που είχε πάνω του ο 22χρονος.

Συνελήφθη 35χρονη στη Σάμο

Ύποπτη θεώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου μια 35χρονη αλλοδαπή που αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στον εμπορικό λιμένα του Καρλοβασίου και έκαναν έλεγχο στην χειραποσκευή της. Στο εσωτερικό της βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 59 γραμμαρίων και προχώρησαν στη σύλληψη της 35χρονης, στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκε και ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: 

Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια σε τράπεζα στην Πολίχνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης