Χανιά: Αλλοδαποί διακινούσαν «φιξάκια» κοκαΐνης στον Αποκόρωνα

Χανιά: Αλλοδαποί διακινούσαν «φιξάκια» κοκαΐνης στον Αποκόρωνα

Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

Xania-kokaini
Μέσα στα ξημερώματα χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού δύο αλλοδαπών ηλικίας 28 και 62 χρόνων οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να κάνουν έρευνα, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων.

Τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στους περιβάλλοντες χώρους, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας 31 «φιξάκια» και μια σακούλα που περιείχαν συνολικά 23,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν και δυο τσιγαριλίκια που είχαν πάνω τους οι δράστες, καθώς και 455 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στη Λαμία

Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στη Λαμία έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, όταν συνέλαβαν έναν άλλον Έλληνα που είχε προμηθευτεί ακατέργαστη κάνναβη από αυτόν. Στους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν συσκευασίες με 82,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 33,7 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 225 ευρώ. Προμηθευτής και πελάτης οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Έπεσε από σκάλα, σκοτώθηκε και τον δάγκωσαν τα σκυλιά του

Χανιά: Άγριο ξύλο σε σχολικό αγώνα

Χανιά: Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης